Ambassadeurs

Wie steunt Ixta Noa?
Ixta Noa werkt samen met verschillende instellingen, gemeenten en scholen. In de regio Zutphen wordt bijvoorbeeld al nauw samengewerkt met Amarum. In de regio Groningen en Leeuwarden hebben we intensieve contacten met GGZ Friesland afdeling Eetstoornissen en PsyQ Groningen, eetstoornissen. Vanuit Nijmegen wordt er onder andere ook gewerkt met De Nieuwe Lente, de Bascule en Amarum. Vanuit Utrecht wordt er gewerkt met Rintveld, GGZ-instelling Altrecht Utrecht.

Op basis van vraag en aanbod stellen wij voor een ieder een uniek aanbod van diensten samen.

Ixta Noa staat voor ondersteuning vanuit de mensen zelf. Voor het inzetten van de eigen ervaring om anderen te helpen. Een nieuwe invulling van het oude begrip ‘nabuurschap’. Iedereen is van waarde voor Ixta Noa. En Ixta Noa is van waarde voor iedereen. We zijn dichtbij, laagdrempelig en kunnen door de inzet van onze 350 vrijwilligers effectieve zorg leveren tegen een fractie van de kosten.

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 088 – 498 26 62.

praat mee met #ixta noa op Twitter of Instagram

 • IxtaNoaDe Ixta Noa nieuwsbrief voor week 25/26 staat online met weer interessante nieuwsitems. Klik op onderstaande link..
  https://t.co/3PrUF1TzsO
  21-06-2017

 • IxtaNoaDe Ixta Noa nieuwsbrief voor week 25/26 staat online. Een beetje later dan jullie van ons gewend zijn maar de… https://t.co/NljzUAG62K
  21-06-2017

 • IxtaNoaDe Ixta Noa nieuwsbrief voor week 24/25 staat online, met o.a. Ixta Noa voor Paal, Thema-ochtend ‘Werk’…en meer!

  https://t.co/rZ2EVj4iZ7
  14-06-2017