Medewerkers

Hoofdkantoor Arnhem

Gerard | Directeur-Bestuurder

Ik ben Gerard de Roos, directeur-bestuurder bij Ixta Noa. Ik werk met veel plezier binnen de geestelijke gezondheidszorg. Begonnen als verpleegkundige-sociotherapeut en daarna in diverse management en directiefuncties. Het leukste in mijn werk vind ik het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties. Ixta Noa creëert een omgeving waarin mensen in staat zijn om elkaar te inspireren door het delen van hun ervaringen. Het doel is om balans terug te vinden en weer zo volwaardig mogelijk mee te kunnen doen in de samenleving. Ik zet me in om hiervoor bij Ixta Noa een vruchtbare werkomgeving te creëren.

 

Tilleke | Organisatie-ondersteuner/Managementassistent

Tilleke Hoi, ik ben Tilleke Hagenaars-Wevers. Na een aantal jaren fulltime voor mijn drie kinderen te hebben gezorgd, ben ik sinds mei 2016 werkzaam als Organisatie-ondersteuner/Managementassistent bij Ixta Noa. Het doel van mijn functie is om zowel de directeur als de medewerkers te helpen en ondersteunen bij al hun vragen en problemen rondom hun werk, zodat zij zich concentreren op hun eigen werkzaamheden. Het is fijn om te werken voor een organisatie die draait op zoveel passievolle medewerkers en vrijwilligers.

 

Medewerkers in de GGZ

Suzanne | Medewerkster 

Suzanne Ik ben Suzanne Klabbers, 44 jaar en vanuit Ixta Noa werk ik bij Rintveld Eetstoornissen in Zeist (onderdeel van Altrecht) als coördinator ervaringsdeskundigheid. Hervinden van autonomie en veiligheid zijn voor mij essentiële waarden. De visie van Ixta Noa sluit hier voor mij naadloos op aan. Naast Ixta Noa heb ik mijn eigen praktijk als lichaamsgericht coach en therapeut.

 

Mariette | Medewerkster

Mariette Ik ben Mariëtte en sinds 2013 werkzaam bij Ixta Noa binnen Team Trainingen. Ik ben ooit bij Ixta Noa begonnen als deelnemer in een zelfhulpgroep, ik had toen nog een eetstoornis. Na mijn eetstoornis te hebben overwonnen ben ik vrijwilliger geworden. Ik vind het erg fijn dat ik mijn klacht, de eetstoornis, heb kunnen omzetten in een kracht en dat ik anderen nu kan helpen om hetzelfde voor elkaar te krijgen.

 

Dorieke | Medewerkster

Hallo allemaal! Mijn naam is Dorieke en ik werk sinds februari 2017 als ervaringsdeskundige bij de Bascule, kinder- en jeugdpsychiatrie in Amsterdam. Met veel enthousiasme zet ik mijn ervaringen met eet- en angstproblematiek in om mijn steentje bij te dragen aan de mooie organisatie die Ixta Noa is. Naast mijn werkzaamheden bij Ixta Noa, studeer ik met plezier Toegepaste Psychologie in Leiden. Ik heb Ixta Noa leren kennen als een warme plek, waar erkenning, herkenning, acceptatie en vertrouwen centraal staat. De openheid van de mensen die bij Ixta Noa komen en werken, inspireert mij elke keer. Door die openheid zie ik mijzelf en anderen groeien.

 

Praktijkhuis Zutphen

Marcel | Medewerker – intern

Marcel Eind 2007 werd bij mij na een psychisch avontuur de diagnose “bipolaire stoornis” gesteld. In de volksmond wordt vaak gesproken over “manisch depressief”. Als medewerker bij Ixta Noa ben ik actief binnen het Team Deskundig. Samen met onze ervaringsdeskundigen en opdrachtgevers uit de GGZ-sector zoeken naar de perfecte match. Een baan waar ik echt trots op ben. Ik ben een tevreden man :).

 

Jos | Medewerkster – intern

Jos Ik ben Jos, bijna 50 jaar, moeder en stiefmoeder van vier prachtige meiden. Sinds maart 2014 werk ik bij Ixta Noa op de afdeling Deskundig. Het inzetten van ervaringsdeskundige vrijwilligers binnen de GGZ afdelingen staat hierin Centraal. Ik hou er van om in een dynamische organisatie te werken waar elke dag anders is, waar ruimte is voor vernieuwing en waar je gewoon mens kan zijn. Dit vind ik bij Ixta Noa.

 

Limke | Medewerkster – extern

Authentiek, Bedachtzaam en Zorgzaam. “Iemand die indruk achterlaat”, als ik andere mensen mag geloven. Limke Schopman is mijn naam. Ik ben puur en eigen-wijs. Een geboren netwerker met een passie voor de gezondheidszorg. Als ex-verslaafde aan een eetstoornis inmiddels ervaringsdeskundig en als afgestudeerd gezondheidswetenschapper en zorgmanager op de hoogte van outside-in en in-side outs. In mijn functie als praktijkhuismedewerker extern komen deze kennis, vaardigheden en ervaringen samen en breng ik ze namens Ixta Noa naar buiten. Gedurende mijn herstel heb ik ‘kleur bekend’, mezelf leren kennen en sta voor wie ik wil zijn. Hiermee inspireer ik ieder ander en nodig ik uit tot gesprek.

 

Praktijkhuis Nijmegen

Jitte | Medewerkster – intern

Jitte Hallo! Mijn naam is Jitte Galbraith. Ik ben 25 jaar oud en sinds januari 2013 ben ik medewerker van Ixta Noa, Praktijkhuis Nijmegen. Na 2 jaar stage lopen bij voormalig Stichting ZieZo en fulltime bij Ixta Noa ben ik erg trots op het zijn van medewerker. Ik vind het een eer om mijn ervaring in te mogen zetten bij Ixta Noa en zo anderen te ondersteunen.

 

Merle-Michelle | Medewerkster – extern

Merle Hallo! Mijn naam is Merle van den Oever. Sinds 2014 ben ik in dienst bij Ixta Noa als medewerker, nadat ik mijn studie Pedagogiek heb afgerond. Ik houd me op het moment vooral bezig met externe werkzaamheden voor het Praktijkhuis van Nijmegen. Daarnaast werk ik vanuit Ixta Noa bij Amarum, houd ik me bezig met enkele projecten en begeleid ik onze cliënten en vrijwilligersraad ‘Ixta Mee’!

 

Mirjam | Medewerkster  – intern

Hoi! Ik ben Mirjam Blom. Van 2012 tot 2014 was ik werkzaam in Zutphen. In tussenliggende jaren heb ik gewerkt binnen de GGZ. Daarnaast ben ik kindercoach. Vanaf 1 mei 2016 ben ik medewerker in het Praktijkhuis in Nijmegen. Mijn ervaring is het hebben van een dissociatieve stoornis. Mijn ervaring, kennis en passie wil ik graag delen, met en voor cliënten en vrijwilligers binnen Ixta Noa. Mijn motto is; je mag zijn, wie je bent. Dat is, wat Ixta Noa zo uniek maakt.

 

Lauren | Medewerkster  – extern

Mijn naam is Lauren Bens. Ik ben in maart 2017 begonnen als extern medewerker in regiogemeenten Nijmegen. Nadat ik mijn studie pedagogiek af heb gerond in 2013 heb ik op bijzondere doelgroepen gewerkt binnen de gehandicaptenzorg. Wat dat werk en het werken bij Ixta Noa met elkaar gemeen hebben is dat we er aan werken om mensen (terug) in hun kracht te zetten. Dat is voor mij de waarde in het werk. Ik werk bij Ixta Noa tevens vanuit mijn ervaringsdeskundigheid als ADD-er.  Het geeft een goed gevoel om dit op een positieve manier in te kunnen zetten in deze ruimdenkende en warme organisatie.

 

Praktijkhuis Groningen

Kim | Medewerkster – intern

Kim Hoi! Ik ben Kim en ik ben 24 jaar oud. Na te hebben gewerkt als vrijwilliger, help ik sinds kort met het runnen van het Praktijkhuis in Groningen en Leeuwarden. Dat doe ik met heel veel plezier. Ik vind het fijn dat ik mijn ervaring met een eetstoornis zo kan omzetten in iets positiefs, door anderen te helpen. 

 

Marjolein | Medewerkster – extern

Marjolein Orsel Hoi, ik ben Marjolein en sinds 2016 ben ik in dienst als medewerker extern. Mijn eigen ervaringen met een eet en paniekstoornis hoop ik met kracht in te kunnen zetten binnen deze organisatie. Ik ben er trots op om in dienst te zijn bij Ixta Noa en ik sta helemaal achter het inzetten van ervaringsdeskundigheid en laagdrempelige hulpverlening!

 

Dennis | Medewerker – intern

Hoi, ik ben Dennis en sinds januari 2017 werkzaam als Praktijkhuis medewerker in Groningen. Met veel enthousiasme zet ik mijn ervaringskennis in op het gebied van straatvrees, sociale fobie en dwang. Ik vind het prachtig om te zien hoe mensen na het gebruik maken van eigen mogelijkheden, weer in hun kracht komen te staan.

 

Marieke | Medewerkster 

Hoi, ik ben Marieke, 28 jaar en sinds januari 2017 Praktijkhuis medewerker bij Ixta Noa in Groningen. Ik heb Ixta Noa leren kennen als een warme, betrokken organisatie. Een plek waar hele mooie dingen gebeuren, doordat mensen er voor elkaar zijn en elkaar begrijpen. Dat vind ik iets heel waardevols. Ik lever hierin dan ook graag mijn bijdrage, met mijn ervaring in onder andere depressie, hooggevoeligheid en burn-out. En natuurlijk door de Groninger locaties organisatorisch op orde te houden.

 

Floris | Medewerker – intern

Mijn naam is Floris en ik ben Praktijkhuismedewerker in Groningen. Hiervoor was ik bijna een jaar al vrijwilliger bij dit praktijkhuis. Ik heb hier zelf ervaren wat voor een bijzondere plek Ixta Noa is, hier mag je echt zijn wie je bent. Ik ben erg blij dat ik mijn steentje kan bijdragen aan deze mooie organisatie.

 

Praktijkhuis Leeuwarden

Stephanie | Medewerkster – extern

Mijn naam is Stephanie Verstraeten en ik werk per 1 maart met veel enthousiasme als externe medewerker bij Ixta Noa. De missie en visie raken mij direct in wie ik zelf ben. Mijn ambitie is dan ook er voor te zorgen dat mensen de meerwaarde van ervaringsdeskundigheid ervaren, beleven en meenemen.

 

Annette | Medewerker – intern

Hoi! Ik ben Annette en zelf ben ik begonnen als inloper bij Ixta Noa Leeuwarden. Ik heb hier de aansluiting, (h)erkenning en ongelofelijke mogelijkheid tot groei zelf mogen ervaren en mijn passie is om dit door te geven. Na het hervinden van balans in mijn leven, werk ik vanuit mijn hart om mensen te ondersteunen en te stimuleren. Ik ben dan ook sinds maart 2017 trotse Praktijkhuismedewerker in Leeuwarden.

 

Praktijkhuis Enschede

Denise | Medewerkster – extern

Denise Hoi, mijn naam is Denise en ik werk in het Ixta Noa Praktijkhuis in Enschede. Dagelijks zet ik mijn ervaringen in op het gebied van depressie, trauma, eetstoornis, burn-out en KOPP om anderen te helpen die het op dit moment zwaar hebben met zichzelf. In mijn rugzak sleep ik een hoop mee helaas, maar ik heb geleerd dat ik ondanks dit gewicht, vol in het leven kan staan. 

 

Nynke | Medewerkster – intern

Nynke Hoi! Mijn naam is Nynke en ik werk sinds 2013 als medewerker in het Praktijkhuis in Enschede. Ik vind het erg fijn dat ik anderen aan het denken kan zetten en vooruit kan helpen door mezelf te zijn en hierbij mijn ervaring in te zetten. Mijn rugzak is zwaar geweest met o.a. depressie, eetstoornis en trauma. Ik had dan ook nooit gedacht dat ik van mijn klacht een kracht kon maken. Dat gun ik een ieder!

 

praat mee met #ixta noa op Twitter of Instagram