Feest! 10 jaar Ixta Noa in Nijmegen

Ixta Noa Nijmegen bestaat in September 2017 alweer 10 jaar! In September 2007 opende Ixta Noa, voorheen Ziezo, haar deuren op de Oranjesingel 32.

Ixta Noa verandert… 

We barstte behoorlijk uit onze voegen, wat er toe heeft geleid dat ons Praktijkhuis in 2016 is verhuisd naar de Bijleveldsingel. Dit jaar hebben we in dit Praktijkhuis tevens een Respijt geopend. Naast de inloop in ons Nijmeegse Praktijkhuis, bieden we inmiddels ook inlopen aan in verscheidene regiogemeenten van Nijmegen, in samenwerking met het RIBW. Wat niet is veranderd, is dat we ondersteuning bieden vanuit ervaringsdeskundigheid. Nog iedere dag zien we dat dit werkt!

Je bent betrokken bij Ixta Noa, en of dit nou is als professional, (oud)collega, (oud)vrijwilliger, (oud)deelnemer of als omstander, zonder jou was Ixta Noa niet wat het nu is!

We willen je dan ook graag uitnodigen om het 10-jarig bestaan van ons Praktijkhuis met ons te vieren op:

Vrijdag 8 september
Van 15:00 tot 19:00
Bijleveldsingel 78
6524 AE te Nijmegen

Er zal worden gezorgd voor een hapje en een drankje. Daarnaast zullen er verschillende activiteiten zijn waaraan je vrijblijvend kunt deelnemen.

Als je komt, zou je je dan even willen aanmelden via merle@ixtanoa.nl of 06-25 33 96 98. Dan weten wij op hoeveel bezoekers wij kunnen rekenen!

Met vriendelijke groet,
Team Ixta Noa Nijmegen

Reacties

praat mee met #ixta noa op Twitter of Instagram