Thema-ochtend: (Terug naar) Werk in Zutphen

 – Zet een eerste stap en kom ook! –

…..Na mijn behandeling voelde het alsof ik alles opnieuw moest uitvinden. Er was geen uitzicht, ik had geen doel, ik wist niet meer wat ik leuk vond, wat mijn hobby’s waren en waar ik goed in was. Ik vond het spannend om weer werk te gaan zoeken en vroeg me af of ik financieel wel rond zou kunnen komen met mijn uitkering als ik mijn zoektocht naar werk zou starten. Hierdoor ondernam ik in eerste instantie geen actie. Ik wist niet wat ik interessant vond en waar ik me in de toekomst mee bezig wilde houden. Ik was bang dat ik het werken niet aankon, dat het te zwaar zou zijn en ik mogelijk zou falen. Ik zocht naar mijn draagkracht en wist niet wat haalbaar was. En toch vond ik een opening. Realistische doelen stellen leerde ik stapje voor stapje. Met behulp van een coach kreeg ik vertrouwen. Ik ben aan het onderzoeken waarvan ik in mijn werk energie krijg, wat ik wel en niet kan, wel en niet leuk vind en zo ontdek ik iedere keer meer over mezelf …

Benieuwd naar het vervolg van dit verhaal? Ixta Noa organiseert in samenwerking met Twomorrow op maandag 26 juni a.s. een thema-ochtend over werk. Tijdens deze ochtend vertelt een ervaringsdeskundige hoe Twomorrow heeft gesteund in het proces terug naar werk. Deskundigen van Twomorrow zelf vertellen daarna wat belangrijk is, hoe je je eigen kwaliteiten ontdekt en werk kunt vinden dat bij je past. Vanzelfsprekend is er ook ruimte voor specifieke vragen. Zit je op dit moment in een uitkeringspositie of loop je misschien vast in je huidige werk omdat je je psychisch uit balans voelt? Er is alle ruimte om dit te bespreken.

Wanneer?
De thema-ochtend over werk vindt plaats op maandagochtend 26 juni van 11.00 tot 12.30 uur.

Waar?
Je bent welkom in het Praktijkhuis in Zutphen. Het adres is: Stationsstraat 1 7201 MC Zutphen.

Het programma

10.30 – 11.00    Koffie en thee

11.00 – 11.15    Inleiding

11.15 – 11.30    Ervaringsverhaal

11.30 – 12.15    Spreker Twomorrow

12.15 – 12.30    Vragen & afsluiting

De toegang is gratis!

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om naar deze thema-ochtend te komen; je bent tijdens onze openingsuren altijd welkom in het Praktijkhuis.

Nb: De maandelijks terugkerende thema-avond komt voor de maand juni te vervallen. De volgende thema-avond is op dinsdag 25 juli (noteer deze datum alvast in je agenda).

Reacties

praat mee met #ixta noa op Twitter of Instagram

 • IxtaNoaDe Ixta Noa nieuwsbrief voor week 25/26 staat online met weer interessante nieuwsitems. Klik op onderstaande link..
  https://t.co/3PrUF1TzsO
  21-06-2017

 • IxtaNoaDe Ixta Noa nieuwsbrief voor week 25/26 staat online. Een beetje later dan jullie van ons gewend zijn maar de… https://t.co/NljzUAG62K
  21-06-2017

 • IxtaNoaDe Ixta Noa nieuwsbrief voor week 24/25 staat online, met o.a. Ixta Noa voor Paal, Thema-ochtend ‘Werk’…en meer!

  https://t.co/rZ2EVj4iZ7
  14-06-2017