Vijf Nijmeegse toppers gaan de uitdaging aan!

Zij gaan op 24 juni proberen om zo lang mogelijk op een paal te blijven staan in het Markermeer om aandacht te vragen voor de (té) lange wachtlijsten in de GGZ.

Stel, je voelt je depressief en je moet maanden op hulp wachten. Of je kind heeft hulp nodig en je moet een jaar wachten. Wat dan? De wachtlijsten in de psychische hulp zijn lang. Veel te lang. Dus is het tijd voor actie.

Team Ixta Noa

Help jij samen met ons mee om geld op te halen voor het project ‘Last Man Standing’ van MIND? Je kunt zelf een donatie doen aan ‘Team Ixta Noa’. Je kunt ook een specifieke deelnemer sponseren. Hoe je het doet maakt niet uit, het geld komt op dezelfde plek terecht en wordt gebruikt om landelijk aandacht te vragen voor de (té) lange wachtlijsten in de GGZ en de de ernstige gevolgen hiervan.

Wij vinden het ontzettend stoer en willen deze vijf toppers heel veel succes wensen!

Reacties

praat mee met #ixta noa op Twitter of Instagram

 • IxtaNoaDe Ixta Noa nieuwsbrief voor week 25/26 staat online met weer interessante nieuwsitems. Klik op onderstaande link..
  https://t.co/3PrUF1TzsO
  21-06-2017

 • IxtaNoaDe Ixta Noa nieuwsbrief voor week 25/26 staat online. Een beetje later dan jullie van ons gewend zijn maar de… https://t.co/NljzUAG62K
  21-06-2017

 • IxtaNoaDe Ixta Noa nieuwsbrief voor week 24/25 staat online, met o.a. Ixta Noa voor Paal, Thema-ochtend ‘Werk’…en meer!

  https://t.co/rZ2EVj4iZ7
  14-06-2017