Blog

Raymond | De kluizenaar (1)

Ver van de bewoonde wereld, diep in het bos, staat een houten huisje. In dat huisje woont de kluizenaar al meer dan 25 jaar. Het is bijna kerstavond en de kluizenaar legt de laatste hand aan zijn conifeer. Nog 2 grijze deegballen en de boom is gereed. Met de piek wacht hij altijd tot na de kerst. Te vroeg pieken heeft nog nooit iemand wat opgeleverd en dat stelt hem wat Wilders betreft dan ook gerust. De kluizenaar heeft niet zoveel met kerst en viert het dan ook op geheel eigen wijze. Al dat knusse gedoe. Al die georganiseerde gezelligheid. 

Raymond | De kluizenaar (2)

Nog steeds ver van de bewoonde wereld, nog steeds diep in het bos, staat nog steeds een houten huisje. En in dat huisje woont nog steeds de kluizenaar al meer dan 25 jaar. Het is nu bijna kerstavond en hij moet nog even denken aan gisteren toen hij in de bewoonde wereld was. Daar werd hij nota bene uitgescholden door van die rechts extreme kaalkopjes. Op 100 meter afstand schreeuwden ze: 'Vieze homo'! De kluizenaar sloeg als links weldenkend mens vanzelfsprekend linksaf en dacht: 'Ach jee de toekomst scheld mij uit.

Puur Shirley | Kwetsbaar, (on)bereikbaar en een eigen mening

This is my confession..! Als ik je vraag, kom ik over alsof ik onbereikbaar ben? Bevestig je dit dan? Als je me leert kennen, geloof je dat je mijn kwetsbare kant gaat ontdekken? Straal ik zoveel zelfverzekerdheid uit, dat het lijkt alsof niemand me iets kan maken? Geloof je mij, als ik je zeg; Ik ben niet onbereikbaar, ja ik vertrouw op mijzelf, ik weet dat er een kwetsbare kant aan mij is, ik heb echter geleerd dat ik in mijn eentje heel veel aankan en kan verwerken. Maakt dat mij hard? Ja, misschien wel.