Wendy | Dat gaat niet over rozen

Vloggen voor de Telegraaf (Vrouw.nl), brengen ze mijn verhaal wel goed in beeld? Zoals ik het bedoeld heb? Met mijn intenties.

Zoals de redactie van Vrouw.nl deze vlog van Dag 2 heeft ‘geknipt’ doen ze mijn behandeling en waar ik nu sta in mijn ontwikkeling toch wel tekort. Voor een stukje extra sensatie? Is een vrouw in strijd met haar eetstoornis interessanter om te zien dan een vrouw die geleerd heeft zichzelf te waarderen? Ik er RETE-trots op dat ik eetbui-vrij ben.

Een belangrijke aanvulling op mijn verhaal: Ik deal met de GEVOLGEN van mijn eetstoornis. De eetbuien zijn verleden tijd! De tekst onder de vlog suggereert dat ik het met mijn diëtiste over de Eetbuien had. Het gesprek met de diëtiste ging over gewicht, schildkliermedicatie en mijn endometriose. Ik vind mijn gezondheid belangrijk en soms zit het gewicht me echt in de weg… daar ben ik mee bezig. Af en toe zakt de moed me in de schoenen. Als ik na een wisseling van schildkliermedicatie ineens in 2 maanden tijd 9 kilo zwaarder ben. Terwijl ik er heel lang en hard aan gewerkt heb om gewicht kwijt te raken.

Jammer en teleurstellend Vrouw.nl. Dit heb ik ze ook persoonlijk gemeld, ik ben benieuwd of ze nog iets gaan veranderen in de teksten of beelden voor de rest van de week… we gaan het zien. De Biodanza en wat dat voor mij doet heeft in ieder geval een mooie plaats gekregen in deze Vlog!

 

 

Reacties