Wendy | Ik hou van mezelf!

 

Vlogdag 5:

Bedrijfskleding passen en ga ik op weg naar schoonmama!

In de winkel en online kan ik altijd wel wat leuks vinden in mijn maat. Voor mijn bedrijfskleding was ik specifiek op zoek naar die ene kleur. Bestellen uit een boekje bleek toch lastig. Matentabellen zeggen toch niet altijd voldoende. De blouses vallen kleiner dan verwacht en de vesten groter. Dat blouses vermaken ze wel voor me bij de borduurservice.

Daarna onderweg naar schoonmama en Ronald knuffelen! Een paar dagen elkaar niet zien is niet zo erg, maar daarna is het extra fijn om weer samen te zijn. En wat fijn om de auto even voor mezelf te hebben. Lekker ongegeneerd meebléren met mijn eigen muziek. En niet zachtjes ook!

Er is een reden waarom ik me nooit heb opgegeven voor Idols of X-factor: Zelfkennis!

Whahaha….Ik hou van mezelf ook al kan ik niet zingen…Maar ik doe het lekker toch!!

Pater Moeskroen!!! LOVE de PATERS!

Soms moet je gewoon doen waar je blij van wordt. Dat is wat ik doe!

 

 

Reacties