Wendy | Ik ben een mooie leuke vrouw!

 

Vlogdag 3

Hoe je eruit ziet én wat je uitstraalt vormt het beeld wat anderen of ‘de maatschappij’ van jouw heeft.

Sommige mensen zijn er goed in om aan ons uiterlijk voorkomen een hoop oordelen te plakken. Sommige mensen vinden dik zijn ongezond en lelijk. Wetenschappelijk zijn hier de meningen over verdeeld! Sommige mensen geven de vollere mens ook karaktereigenschappen: we zijn lui en dom, we hebben geen doorzettingsvermogen of karakter.

Op basis van wat??? Afkeuren van iemand die je niet werkelijk kent is zo makkelijk!

Ik durf ervoor te gaan staan (en dansen). Hier ben ik! Mooie vrouw, leuke lieve uitstraling!

Ik ben geen modepopje met maatje slank. Ik ben uiterst lomp op hoge hakken.

Ik draag over het algemeen geen make-up. Niet omdat ik zo nodig naturel wil wezen, maar ik ben zo’n ‘laatkomer’.. ik heb al genoeg moeite om normaal gesproken op tijd op mijn afspraken te komen. Lippen stiften in de auto, dat heeft mijzelf al eens bijna het leven gekost. Oeps! Bestuurder mist het rode sein van het stoplicht. Gelukkig zag ik net op tijd dat ze te druk was zichzelf in de spiegel bekijken..

Ik durf te zeggen dat ik mijn uiterlijk en voorkomen belangrijk vind. Ik probeer mezelf goed te kleden en tegelijk trouw te zijn aan mezelf. Ik draag waar ik me prettig in voel. Ik zou graag een paar maatjes minder zijn, omdat ik dat voor mij persoonlijk gezonder en mooier vind. Tegelijk vind ik mezelf nu ook mooi en goed genoeg als persoon. Het hele plaatje!

Vandaag in mijn vlog: de beautydag met mijn zus en mijn nichtjes. Niet omdat ik zonodig MOET optutten. Maar lekker tutten met een stel van die jonge meiden (6 en 8 jaar), dat vind ik supergezellig. We hebben er lol in met zijn allen. Dat doet een hoop narigheid vergeten!

 

 

Reacties