Consulent MEE aanwezig op de inloop in Harderwijk

Elke eerste en derde donderdag van de maand sluit een consulent van MEE Veluwe aan bij de inloop (9.30 tot 12.00 uur) in het praktijkhuis. MEE biedt onafhankelijke cliëntenondersteuning in de regio, maar wat is dat nu precies?

MEE maakt meedoen mogelijk maken voor inwoners
Soms is het fijn als er iemand is die je even op weg kan helpen. Bijvoorbeeld bij vragen over opvoeden, zorg, wonen, leren, werken, wetten en regels, vrienden, relaties, sport of geld. Iemand die met je meedenkt en die weet wat er mogelijk is. En die samen met je kijkt wie of wat er nodig is om verder te komen.

De consulenten van MEE weten de weg en denken met je mee. Ze weten veel over leven met een beperking. Bijvoorbeeld een licht verstandelijke beperking, autisme, niet-aangeboren hersenletsel of een chronische ziekte. Ze kunnen je informatie of advies geven. Kijken welke mogelijkheden er voor je zijn. Met je meegaan naar een gesprek. Je helpen bij het doen van een aanvraag. Samen met je op zoek gaan naar de juiste zorg of zorgorganisatie. Of je bijvoorbeeld helpen als je ontevreden bent. Ze vertellen je niet wat je moet doen, dat bepaal je zelf.

De data waarop de consulent aansluit en je terecht kunt met al je vragen zijn:
15 september
06 oktober
20 oktober
03 november
17 november
01 december
15 december

Wil je meer weten over MEE of wat MEE voor jou kan doen? Kijk dan op de website van MEE.

Datum

sep 15 2022
Expired!

Tijd

09:30 - 12:00

Locatie

Harderwijk
Johanniterlaan 10c, 3841 DT Harderwijk
Ixta Noa Harderwijk

Organisator

Ixta Noa Harderwijk
Telefoon
0341- 275 542 | 06 - 11 26 35 82
Email
harderwijk@ixtanoa.nl

Reacties zijn gesloten.