Gespreksgroep KOPP in Harderwijk

Ben jij een Kind van Ouders met Psychische Problemen (KOPP)? Of heb je het gevoel dat het vroegere thuisleven nog steeds invloed heeft op jou? Weet dat je niet alleen bent.

Veel voorkomende problemen bij KOPP zijn: je vaak onveilig, angstig, depressief voelen, te groot schuldgevoel en schaamte, vaak het gevoel hebben tekort te schieten, perfectionisme, jezelf aanpassen aan anderen of juist altijd in opstand komen, altijd voor anderen zorgen en daardoor te weinig voor jezelf, problemen met intimiteit, moeite de balans te vinden tussen boosheid, loyaliteit & verantwoordelijkheid naar je ouders. Klinkt bekend? Bij Ixta Noa organiseren we binnenkort een gespreksgroep KOPP, waar je in contact kunt komen met anderen die dezelfde ervaringen delen.

In deze gespreksgroep kun je je verhaal delen, ervaringen uitwisselen en erkenning vinden. Het kan enorm helpen om te praten met mensen die begrijpen wat je doormaakt. Samen kunnen we groeien en leren.

De gespreksgroep KOPP vindt eens per maand plaats op een donderdagavond van 19.30 tot 21.00 uur bij Ixta Noa, Johanniterlaan 10c in Harderwijk. De komende bijeenkomsten zijn gepland op 15 februari, 14 maart, 18 april, 16 mei en 27 juni.

Wil je graag deelnemen aan de gespreksgroep? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar vrijwilligerharderwijk@ixtanoa.nl met als onderwerp “Aanmelding KOPP gespreksgroep”. Vergeet niet je naam, telefoonnummer en eventuele voorkennis over KOPP te vermelden.

 

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

jun 27 2024

Tijd

19:30 - 21:00

Locatie

Harderwijk
Johanniterlaan 10c, 3841 DT Harderwijk
Ixta Noa Harderwijk

Organisator

Ixta Noa Harderwijk
Telefoon
0341- 275 542 | 06 - 11 26 35 82
Email
harderwijk@ixtanoa.nl

Reacties zijn gesloten.