IXTA STERK GROEP in Zutphen

Bij minimaal 4 aanmeldingen gaat IXTA STERK (ook wel bekend als de Eigen Regie Groep) van Ixta Noa Zutphen begin mei weer van start.

Wat houdt het in?
IXTA STERK wordt begeleid door twee ervaringsdeskundigen die beide te maken hebben (gehad) met psychische kwetsbaarheden. In de groep wordt gewerkt met Positieve Gezondheid (iPH). Hierbij ligt de nadruk op de eigen kracht van mensen en wat hun leven betekenisvol maakt. Gedurende acht bijeenkomsten bespreken wij de zes thema’s binnen de Positieve Gezondheid, met als doel om de regie te herpakken op je leven.

Voor wie is het?
IXTA STERK is er voor mensen die kampen met psychische kwetsbaarheden en die deze kwetsbaarheden willen accepteren en ermee om willen leren gaan in het dagelijkse leven. Begrippen als acceptatie, zelfcompassie en het stellen van grenzen staan hierbij centraal. Heb jij interesse om mee te doen met IXTA STERK? Meld je dan snel aan! Dan maken wij samen een afspraak voor een intakegesprek waarin we kijken of de groep iets voor jou is.

De IXTA STERK bijeenkomsten vinden plaats op de dinsdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur in het Praktijkhuis van Ixta Noa Zutphen aan de IJsselkade 9. Om de veiligheid van de groep te kunnen garanderen is er geen tussentijdse instroom van nieuwe deelnemers.

Aanmelden: kan bij Mariella of Lonneke of via de mail: groepenzutphen@ixtanoa.nl

Voor meer informatie over data en thema’s zie hieronder de flyer.

Datum

mei 10 2022
Expired!

Tijd

10:00 - 12:00

Locatie

Zutphen
IJsselkade 9, 7201 HB Zutphen
Ixta Noa Zutphen

Organisator

Ixta Noa Zutphen
Telefoon
0575 – 57 18 96
Email
zutphen@ixtanoa.nl

Reacties zijn gesloten.