Ixta niet alleen na seksueel misbruik

Ixta Noa Enschede en Wijkteams Enschede, organiseren samen de Supportgroep: Ixta niet alleen na seksueel misbruik. De groep komt elke 1ste donderdagmiddag van de maand van 12.30 tot 14.00 bij elkaar.

‘Ik heb 21 jaar lang niet durven praten over mijn seksueel misbruik verleden omdat ik te angstig was. Ik was bang dat ik niet geloofd zou worden. Ook was ik al die jaren ervan overtuigd dat het mijn eigen schuld was. Nu wil ik andere mensen de kans bieden om hier open over te durven praten.’

Vaak genoeg ligt er nog schaamte op het delen als het gaat over seksueel misbruik. Daarom hebben wij een plek gecreëerd waar jij je veilig genoeg mag voelen om te delen over jouw trauma. Het kan nog dagelijks voorkomen dat jij klachten ervaart die voortkomen vanuit het seksueel misbruik in je verleden. In de bijeenkomsten van deze supportgroep krijg jij de ruimte om deze te delen en te bespreken met lotgenoten.

Elke eerste donderdagmiddag van de maand, is er een bijeenkomst van 12.30 tot 14.00 uur waar we openlijk en zonder schaamte kunnen praten over seksueel misbruik. De focus zal liggen op het delen van problematiek waar je tegen aan loopt door de trauma’s die je hebt meegemaakt. Wij bieden een plek voor herkenning en erkenning als het gaat over seksueel misbruik.

Aanmelden voor de supportgroep is nodig en kan door te bellen: 053 – 230 74 46 of stuur een mail naar: enschede@ixtanoa.nl.

 

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

mrt 07 2024

Tijd

12:30 - 14:00

Locatie

Enschede
Molenstraat 30 en 36, 7514 DK te Enschede
Ixta Noa Enschede en Hengelo

Organisator

Ixta Noa Enschede en Hengelo
Telefoon
053 – 230 74 46
Email
enschede@ixtanoa.nl

Reacties zijn gesloten.