Last Man Standing – Ixta Noa Leeuwarden

Een uniek evenement waarbij je op een paal staat om aandacht te vragen voor psychische problematiek. Dit jaar is het in Utrecht (Neude) en gaan wij staan van 10.00 tot 16.00 uur. De bedoeling is dat je 6 uur lang op een paal staat om aandacht te vragen voor psychische problematiek. Alle gekheid op een stokje, het is dus echt héél bekrachtigend dat je met een hele grote club mensen staat die allemaal voor hetzelfde doel staan. Je komt leuke mensen tegen, hebt goede gesprekken en MIND doet z’n best met leuke muziek, activiteiten, hapjes en drankjes.

Lukt het niet om 6 uur te blijven staan, geen probleem! Het gaat vooral om de aandacht. Je kunt jezelf door je omgeving laten sponseren om geld op te halen voor MIND. Dat is echter geen vereiste om mee te doen.

Wil je meer info en lijkt het je wat om samen met andere deelnemers, vrijwilligers en medewerkers van Ixta Noa te gaan staan voor jongeren met psychische problematiek op 24 september? Dan kun je in het Praktijkhuis Leeuwarden terecht bij Sarah.

 

Datum

sep 24 2022
Expired!

Tijd

10:00 - 16:00

Locatie

Leeuwarden
Willemskade 23, 8911 AX Leeuwarden
Ixta Noa Leeuwarden

Organisator

Ixta Noa Leeuwarden
Telefoon
058 – 213 39 97
Email
leeuwarden@ixtanoa.nl

Reacties zijn gesloten.