MEE Samen bij Ixta Noa Harderwijk

  • Heb je een vraag op het gebied van zorg, onderwijs, welzijn, wonen, werk of inkomen? – Wil je graag dat iemand met je meegaat naar een gesprek, met de gemeente, een wijkteam of bijvoorbeeld het UWV?
  • Dat iemand je helpt bij het doen van een aanvraag?
  • Samen met je bekijkt welke mogelijkheden er voor je zijn wanneer je het niet eens bent met de aanpak of het besluit van een instantie?
  • Of gewoon iemand die alles eens samen met je op een rijtje zet, en vanuit jouw belang bekijkt welke mogelijkheden er zijn in jouw situatie?

Voor deze vragen kun je terecht bij MEE Samen. Gratis, zonder verwijzing en onafhankelijk. MEE Samen heeft één keer per maand een inloopspreekuur in het Praktijkhuis van Ixta Noa Harderijk. Je bent van harte welkom om in gesprek te gaan met de dan aanwezige onafhankelijke cliëntenondersteuner*.

Wil je weten wanneer je voor vragen bij MEE Samen terecht kan? Neem dan contact op via 088 633 0633 of via e-mail info@meesamen.nl.

*De cliëntondersteuners van MEE weten veel over leven met beperkingen. (Licht) verstandelijke, zintuiglijke of lichamelijke beperkingen. Maar ook chronische ziekten, niet-aangeboren hersenletsel of bijvoorbeeld autisme. Ook ouderen of bijvoorbeeld mensen met psychische klachten kunnen bij hen terecht.

 

Datum

sep 07 2023
Expired!

Tijd

09:30 - 12:00

Locatie

Harderwijk
Johanniterlaan 10c, 3841 DT Harderwijk
Ixta Noa Harderwijk

Organisator

Ixta Noa Harderwijk
Telefoon
0341- 275 542 | 06 - 11 26 35 82
Email
harderwijk@ixtanoa.nl

Reacties zijn gesloten.