Supportgroep eetstoornissen in Enschede

Een eetstoornis kan een moeilijke, eenzame strijd zijn. Het kan een vicieuze cirkel van negatieve gedachten en destructieve patronen worden. Het is belangrijk om te weten dat je niet alleen bent in deze strijd.

Onze supportgroep biedt een veilige plek waar je kunt praten met mensen die soortgelijke ervaringen hebben. Het kan een waardevolle bron van steun en begrip zijn. In onze groep kun je je ervaringen delen, leren van anderen en elkaar aanmoedigen. Het kan een stap zijn in de richting van een gezonde relatie met voeding en je lichaam. De groep wordt begeleid door twee ervaringsdeskundigen. Zij hebben geleerd om hun eigen ervaring op dit gebied te gebruiken om een ander te helpen.

Ben jij geïnteresseerd geraakt? Dan kun je je aanmelden via enschede@ixtanoa.nl. Na je aanmelding nodigen we jou graag uit voor een kennismakingsgesprek om te kijken of deze groep passend voor je is.

Wij starten op dinsdag 9 januari 2024 met deze groep en deze zal plaatsvinden op de dinsdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur in de groepsruimte van de Molenstraat 36.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

feb 27 2024

Tijd

10:00 - 12:00

Locatie

Enschede
Molenstraat 30 en 36, 7514 DK te Enschede
Ixta Noa Enschede en Hengelo

Organisator

Ixta Noa Enschede en Hengelo
Telefoon
053 – 230 74 46
Email
enschede@ixtanoa.nl

Reacties zijn gesloten.