Supportgroep Verslaving in Enschede

Worstel jij ook met een vorm van verslaving? In deze groep is er ruimte om samen met lotgenoten in gesprek te gaan over jouw verslaving, ervaringen uit te wisselen en elkaar te ondersteunen in het herstel. De groep wordt begeleid door ervaringsdeskundigen, zij hebben geleerd om hun eigen ervaring te gebruiken om een ander te kunnen helpen.

“De laatste bijeenkomst hadden we het met elkaar over de vraag ‘wat is een supportgroep?’. We kwamen tot de volgende conclusie: een supportgroep is een verlengstuk van onze inloop. Het is een veilige plek waar je kunt delen met lotgenoten om (h)erkenning te vinden. Het is dus niet veel anders dan op de inloop maar het kan wel extra verdieping opleveren doordat het de hele tijd over 1 thema mag gaan en doordat je weet dat alle mensen in de groep met hetzelfde thema aan de slag willen.”

Iedere 14 dagen (in de oneven week) op donderdagmiddag van 14.15 tot 16.15 uur is de supportgroep Verslaving. Hier kunnen wij openlijk en zonder schaamte praten over dit thema.

Ben je geïnteresseerd in het deelnemer aan deze groep, dan kun je je aanmelden door een mail te sturen naar enschede@ixtanoa.nl. Na je aanmelding nodigen we jou graag uit voor een kennismakingsgesprek om te kijken of deze groep passend voor je is.

Download hier de flyer.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

dec 21 2023

Tijd

14:15 - 16:15

Locatie

Enschede
Molenstraat 30 en 36, 7514 DK te Enschede
Ixta Noa Enschede en Hengelo

Organisator

Ixta Noa Enschede en Hengelo
Telefoon
053 – 230 74 46
Email
enschede@ixtanoa.nl

Reacties zijn gesloten.