Thema-avond over ADHD in Zutphen

AD(H)D is de meest voorkomende ontwikkelingsstoornis die er is, veel mensen kennen wel iemand die hiermee worstelt. Symptomen van ADHD zijn aandachtsproblemen, hyperactiviteit en impulsiviteit. ADHD zonder hyperactiviteit wordt ADD genoemd. Door deze symptomen kunnen grotere problemen ontstaan, wat vaak op onbegrip kan rekenen. Dit wordt ook nog eens pas sinds kort herkend bij volwassenen. Ixta Noa maakt dit onderwerp daarom graag bespreekbaar.

Tijdens de thema-avond bij Ixta Noa Zutphen op de laatste woensdag van januari is dit mogelijk. Eerst zal er een informatieve sessie zijn met Sofie Harmsen, ze is zelf ADHD-er en werkzaam als verpleegkundig specialist GGZ en regiebehandelaar bij ADHD centraal in Zwolle. Ze heeft er haar missie van gemaakt om ADHD-ers te helpen. Later zal ook Wendy haar verhaal doen, zij is ervaringsdeskundige binnen Ixta Noa. Tijdens deze interactieve avond is er bovendien de mogelijkheid om vragen te stellen en ervaringen met elkaar te delen.

Jij bent van harte welkom om deze avond live of online bij te wonen.

Meer weten?
ADHD centraal is een expertisebureau voor ADHD en ADD bij volwassenen. Wilt u meer informatie of bijvoorbeeld een diagnose en/of behandeling? Dan kunt u kijken op https://adhdcentraal.nl/

Wanneer?
Datum: Woensdagavond 25 januari 2023
Tijd: Van 18.30 tot 21.00 uur

Waar?
Wees welkom in praktijkhuis Ixta Noa, IJsselkade 9, 7201 HB Zutphen. 0575 57 18 96

Programma
18.30 tot 19.00 uur – Inloop met koffie en thee
19.00 uur – Welkomstwoord
Voorlichting Sofie Harmsen ADHD Centraal
Pauze
Vervolg: Het gesprek aangaan met Wendy
21.00 uur – Afsluiting

Let op:
Aanmelden voor deze avond is nodig en kan via zutphen@ixtanoa.nl. Vermeld daarbij of je live of online aanwezig zult zijn.

De toegang is geheel gratis!

 

 

 

Datum

jan 25 2023
Expired!

Tijd

18:30 - 21:00

Locatie

Zutphen
IJsselkade 9, 7201 HB Zutphen
Categorie
Ixta Noa Zutphen

Organisator

Ixta Noa Zutphen
Telefoon
0575 – 57 18 96
Email
zutphen@ixtanoa.nl

Reacties zijn gesloten.