Thema-avond ‘Seksueel Trauma’ in Zutphen

Seksueel misbruik is een onderwerp waar meestal niet makkelijk over gesproken wordt. De schaamte is groot, zowel onder mannen als onder vrouwen. Daar komt bij dat er weinig goede kennis is over de schade en de gevolgen. De impact is groot en heeft effect op elk onderdeel van je latere leven. Psychodrama en traumaseksualiteit kunnen helpen om de gevolgen van trauma op een diepere laag te verwerken.

Tijdens deze interactieve avond vertelt Lucienne Lemmers van stichting traumaseksuologie over het proces, vermengt met theorie en tevens laat ze het proces van de ‘aanpasser’ zien en ervaren Hiermee wordt duidelijk zichtbaar wat altijd verborgen is geweest. Wat gaat er om in een slachtoffer, hoe uit zich dat en hoe uit zich dat naar de ander. Door inzicht in het patroon krijg je de regie terug, krijg je een keuze en kun je weer achter het stuur van je eigen leven plaatsnemen.

Jij bent van harte welkom om deze avond live of online bij te wonen.

Meer weten?
Lucienne Lemmers is ervaringsdeskundige en bestuurslid van de Stichting voor Traumaseksuologie. Deze stichting zet zich in voor bewustzijn van seksueel trauma.

Wanneer?
Datum: Woensdagavond 29 maart 2023 van 18:30 tot 21:00 uur

Waar?
Wees welkom in Praktijkhuis Ixta Noa, IJsselkade 9, 7201 HB Zutphen (0575 – 57 18 96)

Programma
18:30 uur: Inloop met koffie en thee
19:00 uur: Welkomstwoord
Voorlichting Lucienne Lemmers Traumaseksuologie
Pauze
Interactief gedeelte
21.00 uur – Afsluiting

Let op!
Wil je de avond live of online bijwonen stuur dan een mail naar zutphen@ixtanoa.nl. Je ontvangt dan van ons een bevestigingsmail.

De toegang is geheel gratis.

 

 

 

 

The event is ongoing.

Datum

mrt 29 2023
Ongoing...

Tijd

18:30 - 21:00

Locatie

Zutphen
IJsselkade 9, 7201 HB Zutphen
Categorie
Ixta Noa Zutphen

Organisator

Ixta Noa Zutphen
Telefoon
0575 – 57 18 96
Email
zutphen@ixtanoa.nl

Reacties zijn gesloten.