Thema-avond Veerkracht na lichamelijk verlies

Verlies van lichamelijke functies. Veel mensen krijgen gedurende hun leven te maken van verlies van functies en soms uitzichtloze revalidatie. Hoe ga je hier psychisch mee om?

Femke Krijger heeft het syndroom van Usher. Door deze progressieve ziekte verliest ze langzaam haar zicht en gehoor. Energiemanagement, stress management en een goed ontwikkeld lichaamsbewustzijn werden haar levensbepalende vaardigheden. Naast de noodzakelijke praktische aanpassingen verdiepte en trainde ze zichzelf in noodzakelijke principes van waarneming en bewustzijn vanuit de basis. Ze schreef een boek ‘de Evenwichtskunstenaar’ en opende haar eigen praktijk ‘Levensvonk’ waarmee ze andere helpt die ook te maken hebben met lichamelijk verlies.

Tijdens haar thema-avond, op woensdag 27 september, bij Ixta Noa deelt Femke haar ervaringen en de lessen die ze geleerd heeft. Naast haar verhaal is er tijdens het tweede deel van deze avond de mogelijkheid om vragen te stellen en ervaringen met elkaar te delen.
Je bent van harte welkom om deze avond bij te wonen.

Let op! Wil je deze avond live bij bijwonen stuur dan een mail naar zutphen@ixtanoa.nl. Je ontvangt dan van ons een bevestigingsmail.

 

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

sep 27 2023

Tijd

18:30 - 21:00

Locatie

Zutphen
IJsselkade 9, 7201 HB Zutphen
Categorie
Ixta Noa Zutphen

Organisator

Ixta Noa Zutphen
Telefoon
0575 – 57 18 96
Email
zutphen@ixtanoa.nl

Reacties zijn gesloten.