Vrijwilligerswerk, leuk en uitdagend!

Heb je ervaring met psychische problematiek en heb je deze problematiek inmiddels overwonnen of er op een gezonde manier mee om leren gaan?  Wanneer je jouw ervaring wilt inzetten om anderen te ondersteunen in hun herstelproces, dan is werken bij Ixta Noa wellicht wat voor jou! 

Als vrijwilliger ben je de drijvende kracht achter Ixta Noa. Je hebt met je kennis en ervaring grote toegevoegde waarde. Je kunt op tal van plekken binnen Ixta Noa aan de slag: in onze Praktijkhuizen, bij de begeleiding van zelfhulp- en nazorggroepen, als online begeleider, met voorlichting op scholen, in GGZ-instellingen, enzovoorts. Uiteraard sta je er niet alleen voor. We begeleiden je goed, je krijgt van ons een opleiding zodat je goed voorbereid aan de slag gaat. Wij stellen een aantal voorwaarden aan het doen van vrijwilligerswerk binnen Ixta Noa.
Lees hier de voorwaarden…

Aanmelden

Woon je maximaal 30 tot 40 kilometer van één van onze locaties? (Enschede, Groningen, Leeuwarden, Harderwijk, Nijmegen, Westerkwartier en Zutphen) en lijkt het je leuk om vrijwilligerswerk voor Ixta Noa te gaan doen? Meld je dan aan via onderstaande button. 

Ixta Noa is een eigenzinnige en innovatieve zorgorganisatie. Wij zijn een verzameling van mensen die zelfbewust en onbevangen hun eigen ervaringen met psychische problemen delen om daarmee anderen te ondersteunen.

JIJ ! – VRIJWILLIGER BIJ IXTA NOA 

Inwerkprocedure

We geven je de tijd, de kans en de ruimte om te ontdekken of je klaar bent om vrijwilligerswerk te doen binnen Ixta Noa. We hanteren hierbij een inwerkprocedure…

Lees meer over de inwerkprocedure

Onze opleidingen

De ‘Ixta op Start’ module is de eerste en verplichte module waarin je de basis leert van het werken met je eigen ervaring. Je leert hoe je vanuit jouw eigen ervaring kunt reageren…

Lees meer over onze opleidingen

Heb je vragen of wil je eerst een oriënterend gesprek? Neem dan contact met ons op via één van de medewerkers of vrijwilligers van het Praktijkhuis bij jou in de buurt.