Werken bij

Vacature: Medewerker kwaliteit en beleid locatie Arnhem

Voor ons hoofdkantoor in Arnhem zijn we op zoek naar een Medewerker kwaliteit en beleid _ 16 uur per week (0,44 FTE). Enkele kenmerken van de functie zijn het adviseren en ondersteunen bij de ontwikkeling, implementatie, borging en toetsing van het (kwaliteits) beleid binnen de organisatie. Waaronder vallen HKZ,  de (kwaliteits) beleidscyclus met alle daar omheen hangende structuren (zoals vakgroepen, jaarplannen, veiligheid/BHV), projecten en WMO/subsidies).

Lees de vacature

 

Vacature: Praktijkhuis-Medewerker extern in Zutphen

Voor het Praktijkhuis in Zutphen zijn wij op zoek naar een Medewerker extern. De medewerker Praktijkhuis extern is een zelfstandige functie binnen Ixta Noa. De medewerker is verantwoordelijk voor de relatie met partijen in de omgeving van de vestiging, zoals financiers van Ixta Noa (bijvoorbeeld gemeenten), samenwerkingspartners en andere stakeholders. De medewerker Praktijkhuis extern ontwikkelt een beleid voor de vestiging en is samen met de medewerker Praktijkhuis intern verantwoordelijk voor facilitaire zaken in het Praktijkhuis.

Lees de vacature

 


Geen vacature beschikbaar?

Misschien hebben we op dit moment niet direct een vacature voor je, maar we staan altijd open voor talent. Open sollicitaties zijn dan ook van harte welkom!
Je kunt je CV én motivatie mailen naar info@ixtanoa.nl

NB: Je ontvangt hier geen persoonlijke bevestiging van. Op het moment dat de belangstelling wederzijds is en er is een vacature nemen we contact met je op.

Contact

Voor vragen over werken bij Ixta Noa zijn wij bereikbaar via de mailmail of telefonisch: 088 498 26 62.