Als je niet naar Ixta Noa toe kunt komen omdat de afstand te groot is of omdat zomaar even bij ons binnenlopen misschien nog te spannend is, dan is Ixta Online een uitkomst. Je hoeft geen diagnose te hebben, het gaat erom wat jij voelt.

Wanneer je deelneemt aan Ixta Online heb je wekelijks contact met één van onze ervaringsdeskundigen, vanaf je laptop of je telefoon. Samen bespreek je waar je tegenaan loopt, aan welke doelen je wilt werken en op welke manier wij je daarbij kunnen ondersteunen

Het contact verloopt via het cliëntensysteem MeXtra. Je hebt dan contact door middel van het sturen van berichten in je dossier. Meestal gaat dit om contact dat eens per week plaatsvindt. 

Aanmelden voor Ixta Online kan via het aanmeldformulier. 

Online nazorggroep

Ixta Noa heeft een online nazorggroep voor mensen met een eetstoornis. De groep komt om de week online samen op de maandag van 19.30 tot 21.30 uur en wordt begeleid door twee ervaringsdeskundigen met ervaring met een eetstoornis. In de groep kun je vertellen waar je tegenaan loopt en verdere stappen zetten in je herstel. Er zijn geen kosten verbonden aan de groep. De groep vindt plaats via videobellen in het programma van Microsoft teams. Er zitten maximaal 6 deelnemers in de groep. 

Je kunt je voor de groep aanmelden via het aanmeldformulier.