Als je niet naar Ixta Noa toe kunt komen omdat de afstand te groot is of omdat zomaar even bij ons binnenlopen misschien nog te spannend is, dan is Ixta Online een uitkomst. Je hoeft geen diagnose te hebben, het gaat erom wat jij voelt.

Wekelijks heb je contact met je begeleider. Dit vindt plaats via het sturen van berichten in onze online programma MeXtra, waarin je een eigen account hebt. In overleg met je begeleider en in afstemming met de coördinator kan je vaker contact hebben, als dit beter aansluit bij jouw behoefte, het haalbaar is voor de begeleider en jouw ondersteuning ten goede komt.

Voor verdere vragen kan je terecht bij Wilma de Vries – Coördinator ZHO via wilma@ixtanoa.nl.

Aanmelden voor Ixta Online kan via ons aanmeldformulier.

Online nazorggroep

Ixta Noa heeft een online nazorggroep voor mensen met een eetstoornis. De groep komt om de week online samen op de maandag van 19.30 tot 21.30 uur en wordt begeleid door twee ervaringsdeskundigen met ervaring met een eetstoornis. In de groep kun je vertellen waar je tegenaan loopt en verdere stappen zetten in je herstel. Er zijn geen kosten verbonden aan de groep. De groep vindt plaats via videobellen in het programma van Microsoft teams. Er zitten maximaal 6 deelnemers in de groep. 

Je kunt je voor de groep aanmelden via het aanmeldformulier.