Ixta Noa werkt vanuit ervaringsdeskundigheid. Omdat ieder mens anders is, zoeken we in overleg met jou welke ondersteuning het beste bij jouw hulpvraag past. Hieronder in het menu kun je ons aanbod vinden. Aanmelden voor onze ondersteuningsmogelijkheden kan via het aanmeldformulier. Onze diensten zijn kosteloos. 

Praktijkhuizen

Je kunt in onze Praktijkhuizen of inloopvoorzieningen terecht als je worstelt met een psychische kwetsbaarheid of iemand in je omgeving hebt die hiermee worstelt. Wij ondersteunen vanuit ervaringsdeskundigheid.
Lees hier verder…

Respijt

Het Respijt is een logeervoorziening voor mensen (18+) met een psychische kwetsbaarheid. Je kunt gebruik maken van het Respijt om op te laden of even op adem te komen voor een duur van enkele dagen tot maximaal twee weken.
Lees hier verder…

Groepsaanbod

Bij Ixta Noa kun je deelnemen aan verschillende gespreksgroepen waar je in een veilige en open omgeving kunt praten over je ervaring. Dit doe je met anderen die met vergelijkbare thema’s worstelen. We hebben verschillende groepen. 
Lees hier verder…

Begeleiding

Iedereen die Ixta Noa bezoekt, of dit nou de inloop, één van onze groepen, of het Respijt is, wordt begeleid. Minimaal één keer per half jaar spreek je samen met een ervaringsdeskundige je doelen door. Wij werken herstelondersteunend. 
Lees hier verder…

Online

Bij Ixta Online heb je vanuit jouw eigen omgeving online contact met één van onze ervaringsdeskundigen via je telefoon of laptop. Daarnaast heeft Ixta Noa een online nazorggroep voor mensen met een eetstoornis.  
Lees hier verder…

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over respijt? Neem dan contact op met een medewerker van het Praktijkhuis bij jou in de buurt.