Bij Karakter, kinder- en jeugdpsychiatrie, kun je op diverse locaties ervaringsdeskundigen vanuit Ixta Noa treffen. 

Als je wordt opgenomen op de High-Intensive Care in Nijmegen of Ede is er elke week een ervaringsdeskundige aanwezig waarmee je in gesprek kunt. Ook kan het zijn dat je in groepsbehandelingen of psycho-educatie bijeenkomsten een ervaringsdeskundige treft.

Er sluiten ervaringsdeskundige ouders aan tijdens de ouderavonden en als ouder kun je ervaringsdeskundige ouders treffen tijdens psycho-educatie en/of netwerkbijeenkomsten voor ouders.

Als je wordt behandeld binnen Karakter en je graag eens met een ervaringsdeskundige wil spreken, kun je dit kenbaar maken bij je behandelaar. 

  • De coördinatie van ervaringsdeskundige inzet wordt voor Karakter Universitair Centrum (Nijmegen, Arnhem, Uden, Tiel, Doetinchem en Venlo) gedaan door Merle Hakvoort.
  • De coördinatie van ervaringsdeskundige inzet in Apeldoorn en Ede wordt gedaan door Judith Broekmans. 
  • De coördinatie van ervaringsdeskundige inzet in Overijssel (Almelo, Enschede, Hengelo & Zwolle) wordt gedaan door Denise Bosma. 

Voor de contactgegevens van Merle, Judith en Denise kun je terecht op onze team pagina.

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met Ixta Noa? Neem dan contact met ons op via info@ixtanoa.nl of telefonisch: 088 – 498 26 62.

Flyer voor jongeren:
In gesprek met een ervaringsdeskundige

Flyer voor ouders
In gesprek met een ervaringsdeskundige