Bij Rintveld eetstoornissen zal je regelmatig ervaringsdeskundigen van Ixta Noa tegenkomen. 

Wanneer je ambulante behandeling volgt is dat vaak tijdens individueel contact of patiëntbijeenkomsten. Je behandelaar zal je wellicht op ons wijzen, maar je mag ook altijd via je behandelaar een gesprekje aanvragen of ons zelf benaderen.

Ben je bij Rintveld opgenomen dan zie je ons ook elke week een keer bij je op de afdeling om te praten over een thema of gewoon wat te kletsen over wat je bezighoudt. Ook als je bent opgenomen kun je ook individuele gesprekjes aanvragen en de patiëntbijeenkomsten bezoeken. 

Binnen Rintveld zijn ook ervaringsdeskundige ouders actief. Zij sluiten ook aan bij verschillende thema-, fase- en gezinsgroepen en kunnen ook benaderd worden voor een individueel gesprek. Daarnaast is er voor ouders, broertjes en zusjes en andere naasten de naastenbijeenkomst waarbij de ervaringsdeskundige ouders actief betrokken zijn.

De coördinatie van ervaringsdeskundige inzet bij Rintveld eetstoornissen wordt gedaan door Marlieke Theloosen en Olivia Fokke. Voor de contactgegevens van Marlieke en Olivia kun je terecht op onze team pagina.

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met Ixta Noa? Neem dan contact met ons op via info@ixtanoa.nl of telefonisch: 088 – 498 26 62.