Adresgegevens

De CazemierBoerderij
Hoofdstraat 27
9356 AT Tolbert
Onze ingang zit aan de voorkant van het gebouw
Email: westerkwartier@ixtanoa.nl
Tel: 06 – 21 87 03 20 (Sandra Hulsebosch – Alsema)
Tel: 06 – 11 17 02 73 (Jilke de Boer)

Wil je weten hoe je bij onze locatie kunt komen? Plan dan je route via google maps. Kom je met het openbaar vervoer? Gebruik dan deze link om je reis te plannen.

Openingstijden

Dinsdag en donderdag:

  • 10.00 tot 12.00 uur
  • 13.30 tot 16.30 uur
  • Op maandagmiddag in de oneven weken een themamiddag van 13.30 tot 16.30 uur.
  • Wil je een 1-op-1 gesprek, of een stukje wandelen dan is dit altijd (op afspraak) mogelijk.

Let op! dinsdagmiddag 19 maart zijn wij gesloten vanwege een beleidsdag.

Aanmelden

Aanmelden voor de inloop is niet nodig. Wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via één van onze medewerkers, te mailen naar westerkwartier@ixtanoa.nl of door te bellen op bovenstaande nummers. 

Lunchen

Lunchen is mogelijk als dit gekoppeld is aan een hulpvraag of doel. Mocht je hier behoefte aan hebben, bespreek dit dan met jouw begeleider.

Kosten

Al onze diensten zijn kosteloos

De inloop

Tijdens onze openingstijden ben je van harte welkom voor de inloop in het Praktijkhuis. De koffie en thee staat klaar. De begeleiders zijn ervaringsdeskundig. Zij weten hierdoor wat het is om deelnemer te zijn. Heb je behoefte aan steun, een goed gesprek of gewoon er even mogen zijn? Voel je welkom. Het is begrijpelijk als je het spannend vindt om de eerste stap naar het Praktijkhuis te zetten. Het kan helpen om eerst te mailen, bellen of een whatsapp bericht te sturen. Je kunt ook samen met een begeleider de eerste stap zetten.

Activiteiten

Wij bieden verschillende activiteiten aan. Ons aanbod is afhankelijk van jouw hulpvraag. Opgeven voor deze activiteiten kan in het Praktijkhuis of telefonisch op werkdagen: 06 – 11 17 02 73. Als je deelnemer bent in het Westerkwartier mag je ook gebruik maken van het aanbod in het Praktijkhuis Groningen.

Samen in gesprek
Themabijeenkomsten
Wandelen (op afspraak)

Groepen

Momenteel zijn er nog geen groepen actief in het Westerkwartier.

Respijt

In het Praktijkhuis van Ixta Noa Groningen is het mogelijk om gebruik te maken van Respijt. Respijt biedt mensen met een psychische kwetsbaarheid een tijdelijke logeerplek om jezelf op te kunnen laden en even los te komen uit je eigen omgeving.
Lees hier meer over Respijt…

Een sfeerimpressie

Ons Team

Onze Medewerkers
Herstel van onze deelnemers staat voor ons voorop. Wij zijn er als ze ondersteuning nodig hebben om hun doelen te verwezenlijken. Kijk voor een overzicht van onze medewerkers op de pagina Ons Team.

Heb je op deze pagina niet gevonden wat je zocht of blijf je achter met vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!