Adresgegevens

Klein Hanckema
Kerkstraat 14
9801 CN Zuidhorn
Email: westerkwartier@ixtanoa.nl
Tel: 06 – 11 17 02 73 (Jilke de Boer)
Tel: 06 – 21 87 03 20 (Sandra Hulsebosch – Alsema) 
Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens onze openingsuren.

Wil je weten hoe je bij onze locatie kunt komen? Plan dan je route via google maps. Kom je met het openbaar vervoer? Gebruik dan deze link om je reis te plannen.

Openingstijden

  • Maandagochtend: 10.00 tot 12.00 uur
  • Maandagmiddag: 13.30 tot 16.30 uur
  • Woensdagochtend: 10.00 tot 12.00 uur (Thema-gesprek)
  • Woensdagmiddag: 13.30 tot 16.30 uur
  • Wil je een 1-op-1 gesprek, of een stukje wandelen dan is dit altijd (op afspraak) mogelijk

Vanaf 5 april zijn we weer geopend op de woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. In plaats van de ‘gewone’ inloop gaan wij aan de hand van een thema met elkaar in gesprek waarbij ieder zijn eigen ervaring en kennis rondom het thema kan inbrengen. De herkenning en het begrip van anderen wordt vaak als waardevol en steunend ervaren. 

Lunchen

Lunchen is mogelijk als dit gekoppeld is aan een hulpvraag of doel. Mocht je hier behoefte aan hebben bespreek dit dan met jouw begeleider.

Aanmelden

Aanmelden is niet nodig. Wel vragen wij je thuis te blijven bij coronagerelateerde klachten.

Kosten

Al onze diensten zijn kosteloos

De inloop

Tijdens onze openingstijden ben je van harte welkom voor de inloop in het Praktijkhuis. De koffie en thee staat klaar. De begeleiders zijn ervaringsdeskundig. Zij weten hierdoor wat het is om deelnemer te zijn. Heb je behoefte aan steun, een goed gesprek of gewoon er even mogen zijn? Voel je welkom! Het is begrijpelijk als je het spannend vindt om de eerste stap naar het Praktijkhuis te zetten. Het kan helpen om eerst te mailen, bellen of een whatsapp bericht te sturen. Je kunt ook samen met een begeleider de eerste stap zetten.

Activiteiten

Wij bieden verschillende activiteiten aan. Ons aanbod is afhankelijk van jouw hulpvraag. Als je deelnemer bent in het Westerkwartier mag je ook gebruik maken van het aanbod in het Praktijkhuis Groningen. Opgeven voor de activiteiten kan in het Praktijkhuis of telefonisch op werkdagen: 06 11 17 02 73.

Wandelen op afspraak
Creatief tijdens de inloop

Groepen

Momenteel zijn er geen groepen actief in het Westerkwartier. 

Respijt

In het Praktijkhuis van Ixta Noa Groningen is het mogelijk om gebruik te maken van Respijt. Respijt biedt mensen met een psychische kwetsbaarheid een tijdelijke logeerplek om jezelf op te kunnen laden en even los te komen uit je eigen omgeving. 
Lees hier meer over Respijt…

Ons Team

Onze Medewerkers
Herstel van onze deelnemers staat voor ons voorop. Wij zijn er als ze ondersteuning nodig hebben om hun doelen te verwezenlijken. Kijk voor een overzicht van onze medewerkers op de pagina Ons Team.

Heb je op deze pagina niet gevonden wat je zocht of blijf je achter met vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!