Highlights & nieuwtjes

De laatste nieuwtjes, highlights en updates vind je op deze pagina.

Opening Respijt in Nijmegen

De verhuizing van het Praktijkhuis in maart 2016 heeft gezorgd voor meer ruimte, meer mogelijkheden, veranderingen en innovatief nadenken over de toekomst. Nadenken over wat te doen met het appartement in ons nieuwe pand, kwam tot het uitwerken van een nieuwe mogelijkheid om mensen te ondersteunen. Het starten van een logeervoorziening, het respijt.
Afgelopen jaar is er in het Praktijkhuis van Ixta Noa Nijmegen hard gewerkt aan het faciliteren van een slaapvoorziening voor deelnemers, een mogelijkheid om in een veilige en prettige sfeer tot rust te komen en te kunnen werken aan stappen richting herstel. Brainstormen, verbouwen, bezoekjes aan de Ikea, klussen en vooral met veel plezier zijn we gekomen het maken van een start en kunnen wij met trots zeggen; het Respijt is geopend.

Lees meer……

 

10 jaar Ixta Noa in Nijmegen

Ixta Noa Nijmegen vierde op 8 september 2017 haar 10 jarig bestaan. En we willen iedereen die het 10-jarig bestaan met ons heeft gevierd hartelijk bedanken! We hebben een ontzettend leuke dag gehad die ons ongetwijfeld nog lang bijblijft!

Bekijk hier een sfeerimpressie van deze dag

 

 

 

 

 

 

Ik wil met iemand chatten Ik wil met iemand bellen