Highlights & nieuwtjes

Ixta Noa wint Meer dan handen Vrijwilligersprijs 2019

Super trots kunnen wij melden dat Ixta Noa vrijdag 15 februari de Meer dan handen Vrijwilligersprijs voor al haar geweldige vrijwilligers heeft gewonnen! Mede dankzij de mooie pitch van Gerard de Roos en vrijwilliger Sanne heeft de jury besloten dat de vrijwilligers van Ixta Noa deze prijs heel hard hebben verdiend!


2018

Kers op de taart uitgereikt aan Ixta Noa Zutphen

Donderdag 28 november 2018 heeft het bestuur van Stichting Platform Gehandicapten & Chronisch Zieken (SPGCZ) de kers op de taart uitgereikt aan IXTA NOA Zutphen voor de toegankelijkheid voor mensen met een psychische beleving in Zutphen. Tijdens de Week van de Toegankelijkheid wordt in Zutphen elke dag een ‘Kers op de taart’ uitgereikt. Stichting Platform Gehandicapten Chronisch Zieken biedt drie taarten aan bij organisaties en personen die zich inzetten om mensen met een beperking op een gelijkwaardige manier te laten deelnemen aan alle vormen van recreatie.


Opening nieuw Ixta Noa Praktijkhuis in Zutphen

Op donderdag 1 november 2018 gingen de deuren van ons nieuwe Praktijkhuis aan de IJsselkade 9 in Zutphen, officieel open. De officiële opening vond plaats in het bijzijn van wethouder Mathijs ten Broeke. Hij sprak zijn waardering uit voor de transformatie dat het Praktijkhuis heeft ondergaan en was blij met de locatie van het nieuwe Praktijkhuis. Directeur-bestuurder Gerard de Roos haalde herinneringen op met een terugblik op het ontstaan van het Praktijkhuis in Zutphen, het eerste Praktijkhuis van Ixta Noa. De vorm van ons nieuwe pand past veel beter bij de huidige bestemming. Daarna was het tijd voor het feestje van het 15 jarig jubileum van ons Praktijkhuis. Samen genoten wij van een hapje en een drankje, maar vooral van de enthousiaste reacties en gezelligheid. Je bent van harte welkom eens een kopje koffie te komen drinken in ons Praktijkhuis aan de IJsselkade 9 in Zutphen!

 

 

 

Ik wil met iemand chatten Ik wil met iemand bellen