Online ondersteuning tijdens corona-crisis

Het tijdelijk sluiten van de deuren van onze Praktijkhuizen betekent niet dat Ixta Noa geen ondersteuning meer biedt aan onze deelnemers. Achter de schermen blijven we voortdurend actief om mee te denken met de hulpvragen die er zijn. Mocht je momenteel een vraag hebben waarin Ixta Noa iets kan betekenen, laat ons dit dan weten door een mail te sturen.

Na ontvangst van de mail gaan wij bekijken wie van ons vrijwilligersteam jou telefonisch of via de mail kan ondersteunen met jouw vraag. We doen er alles aan om zo snel mogelijk te reageren maar vragen je begrip voor enkele dagen reactietijd.

Met vriendelijke groet,

Team vrijwilligers, stagiaires en medewerkers van Ixta Noa

 

Ixta Noa

Ixta Noa levert een bijdrage aan positieve gezondheid en herstel met ervaringsdeskundigheid als expertise

Ixta Noa is een landelijke organisatie die zich inzet voor mensen die te maken hebben met een psychische kwetsbaarheid. Of dat nu komt door emoties zoals bijvoorbeeld angst of door eenzaamheid of een psychische stoornis. Wij werken met ervaringsdeskundigen: mensen zoals jij en ik die jouw gevoelens, twijfels en emoties herkennen. Een luisterend oor en ervaring met herstel kunnen soms het verschil maken.

Meer over Ixta Noa

Praat mee met #ixta noa op Twitter of Instagram

 • IxtaNoa#online ondersteuning tijdens coronacrisis door #ixtanoa

  https://t.co/MpHwBuUjNq https://t.co/K4wfkwAsMc
  26-03-2020

 • IxtaNoaRT @MinVWS: Alleen samen krijgen we corona onder controle.

  🏠 Blijf zoveel mogelijk thuis
  ↔ Houd 1,5 meter afstand
  🧼 Was vaker je handen…
  25-03-2020

 • IxtaNoaRT @MartiniHospital: Wil jij het Martini Ziekenhuis helpen in deze tijd van het coronavirus? Iedereen kan zich aanmelden, ongeacht of je we…
  22-03-2020