De Tweede MuziekBende activiteit kom eraan

Heb jij zin om mee te doen met de MuziekBende van Ixta Noa?

Wegens het succes van onze eerste MuziekBende, afgelopen oktober, gaan we in de herhaling en bieden we op verzoek dezelfde muzikale bijeenkomst aan. De bedoeling is dat je een liedje meeneemt, of alleen de titel en de artiest, en dat je uitlegt wat dit nummer voor jou betekent. Hiermee ontdekken we van elkaar wat muziek met ons betekent en hoe het ons kan versterken in onze verwerking en emotie. We gaan het gesprek met elkaar aan en delen de ervaring die we beleven vanuit de kracht die muziek geeft. Deze tweede MuziekBende-middag wordt wederom begeleid door onze ervaringsdeskundigen Adriaan en Johan.

We hebben de mogelijkheid om het liedje dat je meeneemt af te luisteren via Spotify en/of YouTube. Er geldt maximum aantal van 6 deelnemers. Je kunt je opgeven bij Adriaan, Johan of een van de medewerkers. Het belooft wederom een leuke muzikale middag te worden

MuziekBende is de naam voor een nieuwe maandelijkse activiteit in het Praktijkhuis van Ixta Noa in Zutphen waar iedereen aan mee kan doen. Iedere maand bieden we een muzikale activiteit aan met de meest uiteenlopende muziekonderwerpen zoals samen muziek luisteren, samen muziek maken, samen zingen, instrumenten maken en nog veel meer.

Waar: Het Praktijkhuis, IJsselkade 9, 7201 HB Zutphen

Wanneer: Vrijdag 26 november 2021

Tijd: van 13.30 tot 15.30 uur

Voor wie: Iedereen die op zoek is naar een gezellige muziek-middag en uitwisseling zoekt met anderen.

Volg ons ook op Facebook.

 

 

Reacties