Doe mee met Last Man Standing 2019

Wil jij meedoen aan een toffe actie om zo geld op te halen voor de MIND Young Academy & Ixta Noa en ook nog eens een leuke dag hebben met een aantal deelnemers en vrijwilligers vanuit alle Ixta Noa locaties?

Doe dan mee aan Last Man Standing op zaterdag 22 juni! Last Man Standing is een evenement georganiseerd door MIND waarbij je op een paal gaat staan bij Telstar Surfclub in Ermelo. De bedoeling is dat je zo lang mogelijk op jouw paal blijft staan. De laatste die overblijft is de Last (Wo)Man Standing. Het is de bedoeling dat je jezelf laten sponseren, door vrienden, familie, kennissen, collega’s: de hoogte van het bedrag dat je ophaalt maakt helemaal niets uit! Dit jaar wordt er geld opgehaald voor de MIND Young Academy: een scholenproject om psychische problemen bespreekbaar te maken in de klas.

De helft van de opbrengst die onze vrijwilligers en deelnemers ophalen gaat naar dit project, de andere helft gaat naar Ixta Noa! De deelname (25 euro) wordt door Ixta Noa betaald, ook zorgen wij voor voldoende eten en Ixta Noa kleding!

Wil je meedoen? Meld je dan voor 19 april bij Lauren via lauren@ixtanoa.nl. Zij zal de praktische dingen met je oppakken.

Kijk voor meer informatie op de website: Doe mee met Mind.

 

 

Reacties