Doneer Actie Ixta Noa

Als stichting die werkt op het grensvlak van welzijn en gezondheid hebben we structureel te maken met een financieel beperkt budget. Sinds enige tijd bestaat de mogelijkheid om aan Ixta Noa te doneren via Geef.nl. We willen deze mogelijkheid graag extra onder de aandacht brengen.

Elk Praktijkhuis gaat daarvoor gedurende de komende twee maanden proberen om via geef.nl zo veel mogelijk geld op te halen. Dit doet elk Praktijkhuis op haar eigen unieke en creatieve manier. Het Praktijkhuis dat het meeste geld inzamelt voor Ixta Noa, zal door ons in het zonnetje gezet worden.

De actie start vandaag en duurt t/m woensdag 31 juli 2019. Deze draagt bij aan het behouden en duurzaam verbeteren van de kwaliteit van de diensten van Ixta Noa. Alle bedragen die gedurende deze periode worden gedoneerd, worden meegeteld voor de eindstand.

Wil je weten wat jouw Praktijkhuis doet om zoveel mogelijk geld in te zamelen, of heb je zelf een leuke actie bedacht? Neem dan snel contact op met jouw Praktijkhuis in de buurt of kijk op de sociale media. Op onze website vind je meer informatie over hoe je ons kan ondersteunen met een gift. Tevens vind je hier de link naar Geef.nl. Als je via Geef.nl geld doneert, vergeet dan niet aan te geven welk Praktijkhuis je wil ondersteunen. Dit kun je aangeven onder het invulveld 4 ‘Laat een bericht achter’ op Geef.nl (zie onderstaande afbeelding). Het maakt niet uit of je veel of weinig doneert, alle bedragen zijn welkom.

Wil je op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen over onze Doneer-acties? Kijk dan eens op de Facebookpagina van het Praktijkhuis bij jou in de buurt.

Ixta Noa Enschede
Ixta Noa Groningen
Ixta Noa Leeuwarden
Ixta Noa Nijmegen
Ixta Noa Zutphen

 

 

 

Reacties