Eerste WRAP certificaten in Leeuwarden

Donderdag 28 november jl. gaven Inkjen en Annette de laatste bijeenkomst van de eerste WRAP training bij Ixta Noa Leeuwarden. De certificaten werden uitgedeeld aan de deelnemers. We hebben er een gezellige ochtend van gemaakt, om op die manier een bijzondere periode af te sluiten.

Wat is WRAP®:
De WRAP® (Wellness Recovery Action plan) is een training waarbij je in een groep een persoonlijke plan maakt. Je kunt het zien als je eigen gebruiksaanwijzing waarin staat wat jij nodig hebt om je dagelijks goed te voelen én wat je kunt doen als dat niet zo is. Alle deelnemers Je helpen elkaar en er worden tips en ideeën uitgewisseld. Je leert hoe je steun kunt vragen aan mensen die voor jou belangrijk zijn. De trainers zijn mensen die weten hoe het is om te herstellen of te ontwikkelen, omdat ze het zelf hebben meegemaakt.

In het nieuwe jaar gaat er weer een nieuwe WRAP training van start, de datum zal nog volgen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annette via: annette@ixtanoa.nl of haar aanspreken tijdens de inloop.

 

 

 

Reacties