Enquête over eenzaamheid voor Ixta Noa deelnemers

Hallo, Mijn naam is Roos en ik volg de studie Trend Research & Concept Creation op Fontys ACI te Tilburg. Voor mijn afstudeeropdracht bij Praktijkhuis Zutphen doe ik onderzoek naar eenzaamheid onder jongvolwassenen (20 – 35 jaar) met een psychische kwetsbaarheid. Het doel van dit onderzoek is een concept ontwikkelen dat handvatten biedt om gevoelens van eenzaamheid bespreekbaar te maken en vanuit je eigen kracht te verminderen.

Als voorbereiding op dit onderzoek zou ik eerst een enquête willen doen onder de deelnemers van Ixta Noa.

Dit om een beter beeld te krijgen over eenzaamheid onder deelnemers bij Ixta Noa. Om zo zoveel mogelijk respondenten te verzamelen, doet ik daarom een oproep aan alle deelnemers van Ixta Noa om de vragenlijst in te vullen. Want: hoe meer antwoorden, hoe beter het beeld kan worden hoe eenzaamheid wordt ervaren. Jong of oud, eenzaam of niet; iedereen is dus van harte uitgenodigd om de enquête in te vullen. Liefst voor 26 juni a.s.

De link naar de enquête is:
https://www.survio.com/survey/d/H5V3J5O8R3F5A9W4I

Tot slot hoop ik via deze weg ook in contact te komen met jongvolwassenen (20 – 35 jaar) met een psychische kwetsbaarheid die zich (soms) eenzaam voelen. Met hen zou ik graag een vervolgonderzoekje doen waarin er dieper wordt ingegaan op ervaren gevoelens van eenzaamheid. Dit zal gebeuren door middel van een dagboekonderzoek., met een kort vragenlijstje, die zij een week lang iedere dag bijhouden. Vragen als: heb je je vandaag eenzaam gevoeld, schets de situatie, wat heb je gedaan met dit gevoel en wat had je op dat moment nodig om je minder eenzaam te voelen, kunnen daarin worden beantwoord.

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, dan mag je uiteraard altijd contact met me opnemen. Dit kan via roosvanderweide@gmail.com.

Zie ook het bericht op onze Facebookpagina

 

 

Reacties