Familievoorlichting eetstoornissen in Zutphen

Ouders, partners en direct betrokkenen zitten soms met vragen, gevoelens en gedachten over de situatie van hun familielid. Om deze reden organiseert Amarum in samenwerking met Ixta Noa een familievoorlichting waarin aandacht wordt gegeven aan de positie van de familie. Tijdens deze voorlichting komen ervaringsdeskundigen aan het woord over de verschillende eetstoornissen en vertelt een systeemtherapeut van Amarum over de omgang met iemand met een eetstoornis. Er is hiernaast voldoende ruimte om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

De voorlichting staat gepland op donderdag 4 april 2019 van 19:00 tot 21:30 uur. Deelname is kosteloos. De voorlichting zal plaatsvinden in het RGC, Den Elterweg 75, 7207 AE in Zutphen in ruimte 2.10 op de 2e etage. Het RGC is niet te bereiken via het ziekenhuis, je dient gebruik te maken van de ingang van GGNET links van de hoofdingang van het ziekenhuis.

De bijeenkomst is bedoeld om familieleden, direct betrokkenen, maar ook jou te ondersteunen en te informeren. Als jij en/of iemand uit je directe omgeving belangstelling heeft voor deze bijeenkomst, kun je je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@ixtanoa.nl of te bellen naar 088 – 498 26 62. Graag vernemen wij per aan te melden persoon voor- en achternaam, e-mailadres en telefoonnummer.

Door de grote belangstelling voor de familievoorlichting, zal het maximum aantal deelnemers snel worden behaald. Wil je aan deze avond deelnemen, meld je dan zo spoedig mogelijk aan.

De data voor de familievoorlichtingen in 2019 zijn:

  • 6 juni in Nijmegen
  • 8 augustus in Zutphen
  • 3 oktober in Nijmegen
  • 28 november in Zutphen

 

 

Reacties