Familievoorlichting eetstoornissen in Zutphen

We willen je informeren over de mogelijkheid voor betrokkenen uit jouw directe omgeving om een familievoorlichting over eetstoornissen bij te wonen.

Deze oproep dient als uitnodiging voor jou en je ouders, partner of anderszins betrokkenen en kun je dus laten lezen aan de mensen die je op de hoogte zou willen brengen van deze voorlichting.

Ouders, partners en direct betrokkenen zitten soms met vragen, gevoelens en gedachten over de situatie van hun familielid. Om deze reden organiseert Amarum in samenwerking met Ixta Noa een familievoorlichting waarin aandacht wordt gegeven aan de positie van de familie. Tijdens deze voorlichting komen ervaringsdeskundigen aan het woord over de verschillende eetstoornissen en vertelt een systeemtherapeut van Amarum over de omgang met iemand met een eetstoornis. Daarnaast is een medewerker van GGNet aanwezig om toe te lichten wat zij voor jou en jouw directe omgeving zouden kunnen betekenen.

De voorlichting staat gepland op donderdag 6 december 2018 van 19:00 tot 21:30 uur. Deelname is kosteloos. De voorlichting zal plaatsvinden in Zutphen, in het RGC, Den Elterweg 75.
Het RGC is toegankelijk via de hoofdingang op de begane grond. De voorlichting vind plaats in ruimte 2.14 op de 2de etage.

De bijeenkomst is bedoeld om familieleden, direct betrokkenen, maar ook jou te ondersteunen en te informeren. Als jij en/of iemand uit je directe omgeving belangstelling heeft voor deze bijeenkomst, kun je je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@ixtanoa.nl of te bellen naar 088-498 26 62. Graag vernemen wij per aan te melden persoon voor- en achternaam, geboortedatum en woonplaats. Contactpersoon is Merle van den Oever, ervaringsdeskundige medewerker van Ixta Noa. Ook voor vragen of informatie kun je bij Merle terecht. Telefoonnummer: 06-25 33 96 98.

Door de grote belangstelling voor de familievoorlichting, zal het maximum aantal deelnemers snel worden behaald. Wil je aan deze avond deelnemen, meld je dan zo spoedig mogelijk aan.

 

De data voor de Familievoorlichtingen in 2019 zijn:

  • 24 januari in Nijmegen
  • 4 april in Zutphen
  • 6 juni in Nijmegen
  • 8 augustus in Zutphen
  • 3 oktober in Nijmegen
  • 28 november in Zutphen

 

Reacties