Familievoorlichting eetstoornissen in Zutphen

Ouders, partners en direct betrokkenen zitten soms met vragen, gevoelens en gedachten over de situatie van hun familielid. Om deze reden organiseert Amarum in samenwerking met Ixta Noa een familievoorlichting waarin aandacht wordt gegeven aan de positie van de familie. Tijdens deze voorlichting komen ervaringsdeskundigen aan het woord over de verschillende eetstoornissen en vertelt een systeemtherapeut van Amarum over de omgang met iemand met een eetstoornis. Er is hiernaast voldoende ruimte om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

Locatie
De voorlichting staat gepland op donderdag 16 augustus 2018 van 19:00 tot 21:30 uur in Zutphen. Deelname is kosteloos. De voorlichting zal plaatsvinden op de Den Elterweg 75 in ruimte 2.10 op de 2e etage. De ruimte is niet te bereiken via het ziekenhuis, je dient gebruik te maken van de ingang van GGNET links van de hoofdingang van het ziekenhuis.

Aanmelden
De voorlichtingsavond zit helaas vol. Aanmelden is niet meer mogelijk. De eerst volgende familievoorlichting eetstoornissen staat gepland op donderdag 4 oktober 2018 in Nijmegen.
Meer informatie over deze voorlichtingsavond kun je hier vinden.

Contactpersoon is Merle van den Oever, ervaringsdeskundige medewerker van Ixta Noa. Ook voor vragen of informatie kun je bij Merle terecht. Telefoonnummer: 06-25 33 96 98..

Door de grote belangstelling voor de familievoorlichting, zal het maximum aantal deelnemers snel worden behaald. Wil je aan deze avond deelnemen, meld je dan zo spoedig mogelijk aan!

 

 

Reacties