Feestelijke opening Praktijkhuis in Zutphen

Op donderdag 1 november 2018 gingen de deuren van ons nieuwe Praktijkhuis aan de IJsselkade 9 in Zutphen, officieel open. Op deze dag kon iedereen ons nieuwe Praktijkhuis komen bewonderen.

De officiële opening vond plaats in het bijzijn van wethouder Mathijs ten Broeke. Hij sprak zijn waardering uit voor de transformatie dat het Praktijkhuis heeft ondergaan en was blij met de locatie van het nieuwe Praktijkhuis. Makkelijk bereikbaar voor iedereen en ook lekker dicht bij de stad.

Directeur-bestuurder Gerard de Roos haalde herinneringen op met een terugblik op het ontstaan van het Praktijkhuis in Zutphen, het eerste Praktijkhuis van Ixta Noa. De vorm van ons nieuwe pand past veel beter bij de huidige bestemming.

Daarna was het tijd voor het feestje van het 15 jarig jubileum van ons Praktijkhuis. Samen genoten wij van een hapje en een drankje, maar vooral van de enthousiaste reacties en gezelligheid.

Dankzij de grote opkomst en de ontspannen sfeer is deze middag een groot succes geworden. Via deze weg willen wij iedereen nogmaals heel hartelijk bedanken!

Mocht het niet gelukt zijn bij deze mooie opening aanwezig te zijn, dan ben je natuurlijk van harte welkom eens een kopje koffie te komen drinken in ons Praktijkhuis aan de IJsselkade 9 in Zutphen!

Bekijk hier ook de hartverwarmende reacties op onze Facebookpagina.

Een sfeerimpressie van deze dag:

 

 

Reacties