Inloopspreekuur, groep en Kick-off Werk & Studie

Betaald werken of het oppakken van een studie is niet vanzelfsprekend als je psychische problemen hebt (gehad). Toch horen wij vaak deze wens, maar is de stap vaak te groot of te ingewikkeld. Daarom start Ixta Noa samen met Twomorrow 7 Werk & Studie bijeenkomsten om samen met jou te kijken waarbij wij je kunnen ondersteunen.

De bijeenkomsten vinden op diverse locaties plaats:

Zutphen: Inloopspreekuur

In het Praktijkhuis Zutphen is het maandelijkse inloopspreekuur van start gegaan. Op vrijdagmiddag van 14.30 tot 15.00 uur ben je welkom om samen met een professional van Twomorrow in gesprek te gaan over de mogelijkheden die er voor jou zijn op het gebied van werk en studie.

Voor meer informatie lees verder op onze Facebookpagina

Nijmegen: Kick-off en 7 bijeenkomsten

De kick-off vindt plaats op woensdagavond 15 september van 18.30-21.00 uur. Tijdens deze voorlichtingsavond vertelt Thessa Ophoff van Twomorrow over de mogelijkheden die het Praktijkhuis biedt met de werk & studie bijeenkomsten.

Het Praktijkhuis Nijmegen organiseert samen met reïntegratiebureau TwoMorrow een serie van 7 bijeenkomsten genaamd Werk en Studie. Lees hier het PDF-bestand met meer informatie over data, tijden en locatie.

Voor meer informatie lees verder op onze Facebookpagina.

Groningen: Groep Werk & Studie

Vanaf dinsdag 14 september 2021 gaat in Groningen de groep IXTA voor Werk & Studie van start. De groep Werk & Studie wordt gefaciliteerd door een trajectbegeleider van Twomorrow met expertise rondom arbeidsmarktvraagstukken, en een ervaringsdeskundige van Ixta Noa.

Voor meer informatie lees verder op onze Facebookpagina

Harderwijk: Kick-off

Voorafgaand aan het starten van de Werk & Studie groep wordt er op donderdag 23 september a.s. van 18.30 tot 21.00 uur een kick-off bijeenkomt georganiseerd om informatie te geven over de nieuw te starten groep. Dit wordt gedaan door Anneleen van Bladeren en zullen Helma en Aukje een herstelverhaal vertellen met als thema werk.

Voor meer informatie lees verder op onze website

 

 

Reacties