Ixta KerstGroet

De feestdagen komen er weer aan. Voor velen een periode van gezellig samenzijn met geliefden en familie. Helaas geldt dat niet voor iedereen. Voor sommigen roept deze periode juist een gevoel van eenzaamheid en verdriet op. Uit ervaring weten wij hoe fijn het is als er juist tijdens de feestdagen aan je gedacht wordt.

Bij Ixta Noa sta je niet alleen en daarom hebben we de ‘Ixta Kerstgroet’ bedacht. Onze vrijwilligers maken een hele persoonlijke, handgemaakte kerstkaart met jouw eigen boodschap voor degene die blij wordt van jouw warme kerstgroet. Want wat is er nou fijner dan een handgemaakt kaartje op je deurmat te vinden en te weten dat er aan je wordt gedacht?

Als je een donatie van tenminste € 10,00 aan Ixta Noa doet, sturen wij in ruil daarvoor namens jou een persoonlijke kerstgroet naar iemand waarvan jij denkt dat hij of zij deze goed kan gebruiken en/of verdient in deze tijd van het jaar. Daarnaast maakt jouw donatie het mede mogelijk voor Ixta Noa om onze diensten te blijven aanbieden. We creëren een omgeving waar je je niet alleen hoeft te voelen en deel kan nemen aan de activiteiten die ondersteunen in het herstelproces.

Vergeet niet om toestemming te geven contact met jou te mogen opnemen voor verdere informatie. Om deze toestemming te verlenen zet je een vinkje bij de toestemmingsverklaring. Dit is noodzakelijk om je kerstgroet veilig te kunnen versturen naar het juiste adres. Jouw donatie wordt enorm gewaardeerd!

Je kunt je donaties en kerstgroeten insturen tot en met zondag 8 december 2019 via onderstaande link.

https://www.geef.nl/nl/actie/ixta-kerstgroet/donateurs

 

 

 

Reacties