Ixta Noa Angstgroep in Zutphen

Binnenkort gaat de angstgroep van Ixta Noa Zutphen van start. Dit is een groep voor mensen bij wie angst een grote rol speelt in het dagelijkse leven en waar hinder aan ondervonden wordt. In acht bijeenkomsten wordt er aandacht besteed aan de ervaren last rondom het hebben van angst.

Wat houdt het in?
De angstgroep is een lotgenotengroep die begeleid wordt door twee ervaringsdeskundigen die beide weten hoe het voelt om last te hebben van angstklachten. De groep biedt een veilige plek om verhalen en ervaringen te delen met elkaar. Een bijeenkomst is erop ingericht om te werken aan angstklachten. Het is een zelfhulpgroep met als doel de ervaren last rondom angst te verminderen.

Voor wie is het?
Ervaar jij (bijna) dagelijks hinder van je angstklachten en wil je hier in een groep aan werken? Dan nodigen we je van harte uit deel te nemen aan deze groep. Wanneer je interesse hebt, plannen we een kennismakingsgesprek in. In dit gesprek wordt er gekeken of de groep jou kan bieden wat je hoopt en wat verdere verwachtingen en doelen zijn.

Wanneer
De groep bestaat uit acht bijeenkomsten. Om de week zal de groep op donderdag tussen 18.45 en 20.45 plaatsvinden. De angstgroep zal van start gaan, wanneer we een minimum van drie deelnemers hebben.

Bij interesse of vragen graag mailen naar groepenzutphen@ixtanoa.nl. We hopen je te mogen verwelkomen in onze groep!

Volg ons ook op Facebook voor het actuele nieuws. 

 

 

Reacties