Ixta Noa & Last Man Standing

Laatste update van Merle

Dit jaar doen op zaterdag 23 juni a.s 8 stoere vrijwilligers en deelnemers vanuit Ixta Noa mee aan Last Man Standing! Last Man Standing is een evenement georganiseerd door Wij zijn MIND. Onze vrijwilligers en deelnemers proberen zo lang mogelijk op een paal te blijven staan in het Markermeer, bij weer en wind! De laatste die overblijft (er doen >100 man mee) is de Last (Wo)Man Standing.

Net als vorig jaar zal ik langs de zijlijn staan om te supporten, want ik vind het ontzettend stoer dat zij deze uitdaging aangaan!

Dit jaar wordt er met deze actie geld opgehaald voor de MIND Young Academy: een scholenproject om psychische problemen bespreekbaar te maken in de klas. Een erg belangrijke actie, gezien 43% van de jongeren kampt met psychische problematiek, De helft van de opbrengst die onze vrijwilligers en deelnemers ophalen naar dit project, de andere helft komt ten goede aan Ixta Noa zelf!

Het zou leuk zijn als je sponsort. Dat kan aan een van de 8 deelnemers en/of vrijwilligers persoonlijk, of aan het hele team. Het maakt verder niets uit hoe je dit doet.

https://www.doemeemetmind.nl/team/ixta-noa

Alvast dankjewel.

 

Reacties