Ixta voor paal!

Wachtlijsten voor de GGZ en Jeugdzorg zijn schandalig lang! Om hier aandacht voor te vragen doen we vanuit Ixta Noa Nijmegen mee met Last Man Standing. Op zaterdag 24 juni gaan we met een paar honderd anderen in het Markermeer bij Hoorn, 6 uur lang proberen op een paal te staan.

Ja, dat leest u goed! Met deze recordpoging hopen we meer bewustzijn te creëren voor al die mensen die veel te lang moeten wachten op noodzakelijke hulp. Ook proberen we bij te dragen aan de lobby die nodig is om de wegkijkende politiek wakker te schudden. En daar is geld voor nodig. De komende weken gaan we hard trainen om zo goed mogelijk voorbereid de paal te beklimmen.

Jullie kunnen ons sponsoren bij deze recordpoging, dat zou ons ontzettend steunen. Het geld wordt gebruikt om media-aandacht te genereren middels het organiseren van dit evenement, maar het wordt deels ook gebruikt om een actieve lobby te starten. Via de link hieronder is meer informatie te vinden over dit evenement, de organisatie en is het mogelijk ons team te sponsoren.

We zouden het fijn vinden als jullie dit bericht zouden willen delen. En mochten jullie zelfs overwegen te willen sponsoren dan zeggen we nu al hartstikke bedankt.

https://www.doemeemetmind.nl/team/ixta-noa-2

Reacties