Kom je schoen zetten bij Ixta Noa

O kom er eens kijken in Nijmegen

Ben je ook in blijde afwachting van de komst van de goedheiligman? Wil je ook de vroegere spanning van “wat tref ik aan in mijn schoen” herbeleven?

Kom dan naar Ixta Noa Nijmegen en zet je schoen vóór 5 december en ontdek op de dag zelf of Sinterklaas vindt dat je zoet bent geweest. De inloop zal plaatsvinden zoals iedere andere zaterdag, maar daarbij zullen we een Sinterklaas accent aanbrengen. Denk aan warme chocolademelk met slagroom, pepernoten en wellicht wat Sinterklaasliedjes op de achtergrond.

Wil je wel je schoen zetten, maar kun je 5 december niet? Geen probleem tot een week erna kun je je presentje ophalen.

Tijd

  • Vanaf maandag 2 december kun je je schoen zetten tijdens de inloop
  • Zaterdag 5 december inloop met Sinterklaasthema: 14.00 tot 16.00 uur
  • Tot 12 december kun je je presentje ophalen

Begeleiders
Bas en Annelin

Aanmelden
Wil je deelnemen? Meld je dan aan bij één van onze vrijwilligers, via nijmegen@ixtanoa.nl of bel 024 – 679 37 82. Aanmelden is niet verplicht, maar wel verstandig om zeker te zijn dat er nog plek is.

Zie ook onze Facebookpagina.

Oh kom er eens kijken in Zutphen

Ondanks het Coronavirus heeft de Sint de medewerkers en vrijwilligers van het Praktijkhuis in Zutphen laten weten, dat hij op zaterdag 5 december zijn makkers door de schoorsteen van het Praktijkhuis zal laten afdalen om ze te laten kijken wie van de deelnemers zijn/haar schoen heeft gezet. Deelnemers van ons Praktijkhuis mogen daarom vanaf 25 november a.s. hun schoen met naamkaartje bij de schouw in de voorkamer zetten.

Voor degenen die dit jaar zoet zijn geweest, zal de Sint op 5 december iets lekker en een klein berichtje in zijn/haar schoen doen. Dus ben je deelnemer van ons Praktijkhuis neem dan vanaf 25 november je schoen met naamkaartje mee en zet hem bij de schouw in de voorkamer.

Tot 5 december!

Namens Sint en zijn Pieten.

Zie ook onze Facebookpagina.

O kom er eens kijken in Groningen

Kom je schoen zetten bij Ixta Noa! Je mag tijdens de inloop op ieder moment een schoentje kleuren. Dit kan t/m 3 december. Wie weet doet de Sint er een presentje in als hij langsrijdt…

Zie ook onze Facebookpagina.

O kom er eens kijken in Enschede

Ook dit jaar zal Sinterklaas het Praktijkhuis weer bezoeken. Niet met een gezellige bingo vanwege de geldende corona maatregelen, maar je kunt wel je schoen zetten! Je mag je eigen schoen zetten of een mooie kleurplaat-schoen, deze kun je ook bij ons ophalen.
Maandag 7 december zullen alle schoenen gevuld weer klaar staan.

Zie ook onze Facebookpagina.

 

 

Reacties