Last Man Standing @Nijmegen. Doe mee!

Ons Karakter – Ixta Noa team vult zich met deelnemers, vrijwilligers, medewerkers, behandelaren en directieleden. We zouden het echter supertof vinden als we met een nog grotere delegatie kunnen gaan staan voor mentale gezondheid, dus bij deze de vraag: Kom jij ook op zaterdag 30 oktober? Zodat ook jij kunt zeggen: Ixta met Karakter voor mentale gezondheid! Aanmelden kan nog steeds.

Bij Last Man Standing @Nijmegen sta je, samen met vele anderen, 3 uur lang op een paal om aandacht te vragen voor het belang van psychische gezondheid én om zoveel mogelijk geld ophalen voor MIND om psychische problemen bij jongeren te voorkomen en zij die er last van hebben te ondersteunen. Door samen in Nijmegen te gaan staan, vragen we met 50 man sterk de aandacht voor het belang van mentale gezondheid. Samen staan we sterk! We hebben plek voor maximaal 50 deelnemers… Op = op, dus meld je snel aan!

Waarom meedoen?
Veel (1 op 4!) jongeren worstelen met mentale gezondheid en ervaren klachten zoals een depressie, een burn-out, prestatiedruk, een eet- of angststoornis of een andere uitdaging. Maar liefst 40% jongeren met psychische klachten durft niet over zijn of haar probleem te praten. Daarom is bespreekbaarheid, aandacht, hulp en ondersteuning, juist nu, heel hard nodig.

Doe nu mee!
Doe mee en je wordt meteen gesponsord! De organisaties Karakter en Ixta Noa hebben een samenwerkingsverband met MIND en willen graag zoveel mogelijk mensen in Nijmegen en omgeving aanmoedigen om mee te doen met Last Man Standing. Daarom krijgen de eerste 40 NIEUWE deelnemers (vanaf 1 oktober 2021) een vliegende start van hun actie, met een startdonatie van 25 euro!

Waar worden de donaties aan besteed?
Met Last Man Standing halen we geld op en steunen we projecten zoals de MIND Young Academy en de MIND Young Studio, die gericht zijn op voorlichting, preventie en het ondersteunen en helpen van kwetsbare jongeren.

Doneer-pagina Last Man Standing @Nijmegen

 

 

Reacties