Medewerkster Denise genomineerd voor de Zorg+Welzijn Award 2021

Wie maakt aantoonbaar het verschil in het ingewikkelde sociaal domein? Wie krijgt dingen voor elkaar die een ander niet zijn gelukt? Wie grijpt de kans voor vernieuwing en verbinding? De Zorg+Welzijn Award 2021 gaat naar de persoon die de grootste impact veroorzaakt in het sociaal domein!

Na de juryvergadering van dinsdag 2 maart heeft de jury Bianca van der Neut, Denise Bosma en Eva Geelen bestempeld als échte verschilmakers. Zij zijn dan ook de drie kanshebbers om de Zorg+Welzijn Award 2021 in ontvangst te nemen.

Het werd de jury (bestaande uit Marieke Kleiboer, directeur Maatschappelijke Ontwikkeling op het ministerie van VWS, Jan Willem Bruins, directeur van BPSW, Lex Staal, directeur van Sociaal Werk Nederland, Janny Bakker-Klein, voorzitter Raad van Bestuur van Movisie en Sophie van Hogendorp, hoofdredacteur Zorg+Welzijn) niet gemakkelijk gemaakt. Er zijn namelijk veel kandidaten voorgedragen die stuk voor stuk mooie dingen hebben bereikt. Na intensief overleg zijn Bianca, Denise en Eva als sterkste kandidaten uit de bus gekomen. Om tot die keuze te komen, heeft de jury per kandidaat vooral gekeken naar hoe hij of zij aantoonbaar verschil maakt in het sociaal domein. Daarnaast is meegewogen hoe innovatief of creatief de kandidaten te werk gaan en welke concrete resultaten ze al bereikt hebben.

Wil je weten wie de kandidaten zijn? Lees hier de mooie motivaties van de mensen die Bianca, Denise en Eva hebben voorgedragen.

Hoe gaat het verder:
In maart worden de drie genomineerden gefilmd, deze filmpjes worden in april geplaatst op de website van Zorg+Welzijn. Op basis van die filmpjes kunnen bezoekers van de website de hele maand april stemmen op hun favoriete kandidaat. De jury bepaalt tijdens een laatste jurybijeenkomst wie hun favoriete kandidaat voor de Award is. Op donderdag 20 mei 2021, op het Zorg+Welzijn congres Wijkteams 2021, wordt de winnaar bekend gemaakt.

Denise van harte gefeliciteerd met deze mooie nominatie!

Zodra het mogelijk is om op Denise te stemmen maken we dit bekent op deze pagina!

 

 

Reacties