Met mij gaat het goed alleen mijn haar is aan het muiten

Hoi lotgenoten,

Ik ben dol op boeken maar Facebook is toch weer een heel ander verhaal. Voor iemand die niks tegen etalages heeft maar er zelf liever niet in ligt treed ik nu dus buiten mijn comfortzone.

Het feit dat mijn foto ontbreekt en ik ook niet bellend beeld of beeldend bel heeft trouwens een geheel andere oorzaak. De kappers zitten dicht. Ik heb mij nu dus een bos haar waar zelfs Afro Amerikanen jaloers op zijn. Wanneer je beneden buurman, zelf Afrikaan, je al aanspreekt met Raymond Kuti of Fela Raymond, dan weet je het wel. Nooit gedacht dat er nog zoveel haar onder mijn schedel zou zitten. Ben dan ook blij dat het naar buiten groeit en niet naar binnen. Dat zou immers catastrofaal geweest zijn voor het beetje verstand dat er nog zit. Dus laat ik nu even goed gebruik maken van mijn verstand op dit voor mij toch vreemde platform.

Wat doen we het goed met zijn allen! En met zijn allen bedoel ik iedereen die op wat voor manier dan ook bij Ixta Noa betrokken is. Medewerkers, vrijwilligers en deelnemers. Er is ondanks de vervelende situatie geen sprake van uit het oog uit het hart. En dat vind ik mooi! Dat zegt wat over de verbondenheid die we met elkaar hebben en met elkaar voelen. Want voor velen van ons komt de problematiek die we al hadden nu onder een vergrootglas te liggen.

Konden we voorheen met onze rugzak op pad richting therapie, ontspanning of voor een lach en een traan naar het praktijkhuis. Staart deze rugzak ons nu misschien wel vanuit een hoekje van onze kamer aan. En word hij voor sommigen van ons door angst wel groter en voor anderen misschien wat kleiner.

Wat is het dan fijn dat we elkaar toch weten te vinden! Door middel van mail, telefonisch contact of beeld bellen. Ook het onderlinge contact kan van groot belang zijn. Ik hoop dan ook dat we dit blijven doen. Want ook dit soort van contact kan soms net even lucht of ruimte geven. Samen komen we hier doorheen want samen zijn we met zijn allen al het nodige gewend. Wij kunnen dit!

Voor iedereen die het soms heel moeilijk heeft of soms niet meer ziet zitten … blijf contact en hoop houden want we gaan elkaar echt weer in levende lijve zien! We waren en blijven verbonden dus hou dat vast.

Heel veel sterkte en ik denk aan jullie!
Denk af en toe ook aan mij!
Pas goed op ons zelf! We zijn het waard!

(Met mij gaat het goed alleen mijn haar is aan het muiten)
Raymond

Volg ons ook op Facebook 

 

 

 

Reacties