Nazorggroep eten, angst en dwang in Nijmegen

Na de therapie begint het echte leven pas, dan moet je leren omgaan met nieuw gedrag. Juist dan heb je begrip en steun nodig en wil je ervaringen uitwisselen. Bij Ixta Noa Nijmegen start er elke twee maanden weer een nieuwe cyclus van de nazorggroep eten, angst en dwang. Deze nazorggroep is bedoeld om je te ondersteunen om toe te passen wat je hebt geleerd als het niet altijd lukt. Het helpt je om de overgang naar het dagelijkse leven te maken of ondersteunt je bij een terugval. Als je nog vragen en onzekerheden tegenkomt rondom je kwetsbaarheden kun je deze in de veilige omgeving van de groep bespreekbaar maken. De groep wordt begeleid door twee ervaringsdeskundige groepsbegeleiders.

De nazorggroep is specifiek gericht op de periode na een therapie. Niet alleen de moeilijke momenten, maar ook de goede en nieuwe momenten die je tegenkomt zijn bespreekbaar.

De nazorggroep vindt eens in de twee weken plaats. Om de 8 weken is er een mogelijkheid om in en uit te stromen. Je kunt deelnemen op een maandagavond of donderdagavond.

Voor meer informatie kun je contact opnemen per mail via lauren@ixtanoa.nl of telefonisch via 024-679 37 82. Je kunt je ook direct aanmelden via het aanmeldformulier.

 

 

 

 

Reacties