Praktijkhuis Utrecht sluit haar deuren!

Vanuit de gemeente Utrecht hebben wij helaas slecht nieuws gekregen. De gemeente heeft besloten dat wij in 2015 niet meer gefinancierd worden. Reden hiervoor is dat zij denken voldoende inlopen te hebben in de stad, zeker in combinatie met de nieuwe buurtteam aanpak. Dit betekent dat het praktijkhuis in Utrecht op 10 december haar deuren sluit. Dit is een behoorlijke tegenslag! Hebben jullie vragen of wil je er iets over kwijt, stuur ons een mail of bel ( 06-50 56 24 09) of kom gerust langs. De inloop en de activiteiten gaan de komende twee weken door zoals gepland.

10 december | samen zijn

Hierbij willen we jullie uitnodiging om op woensdag 10 december samen deze dag door te brengen en af te sluiten. De laatste dag dat het Praktijkhuis open is. We gaan de hele dag spelletjes spelen en gedurende de middag kunnen mensen creatief aan de slag met een memoryjar en/of een visionboard. Iedereen is welkom om zo binnen te komen lopen. De koffie en thee staan klaar!

Tweede Kerstdag

Gezien ons Praktijkhuis redelijk snel sluit en wij jullie willen steunen met de kerst, zijn wij uitgenodigd om Tweede Kerstdag (26 december) op bezoek te komen bij IxtaNoa Zutphen. Er gaan sowieso twee van onze vrijwilligers mee, samen zullen wij die dag kerst vieren. We gaan gezamenlijk met de trein naar Zutphen. De reiskosten worden vergoed door Ixta Noa! Wil je jezelf hiervoor opgeven? Stuur dan een mail naar utrecht@ixtanoa.nl.

Reacties